Libnet.ro
UNICEF

11:45

Reactii dupa ce TVR nu va transmite Euro 2016: Cum isi mai poate indeplini misiunea de serviciu public in conditiile in care e intr-un faliment nedeclarat?

Adevărul Adevărul,
Reactii dupa ce TVR nu va transmite Euro 2016: Cum isi mai poate indeplini misiunea de serviciu public in conditiile in care e intr-un faliment nedeclarat?

Dupa ce TVR a pierdut drepturile de difuzare a competitiei sportive Euro 2016 in defavoarea Dolce Sport, detinut de Telekom Romania, reactiile la adresa postului public au fost dintre cele mai virulente. Catalin Tolontan, redactor-sef Gazeta Sporturilor spune ca TVR nu isi mai poate exercita misiunea de serviciu public daca este in faliment, in timp ce Dan Negru arata ca nu este ogligatoriu ca meciurile sa fie transmise de TVR. continuă pe Adevărul

Dolce Sport va transmite Euro 2016

Campionatul European de fotbal din 2016 va putea fi urmarit integral la Dolce Sport. Toate cele 51 de meciuri ale turneului final din Franta vor fi transmise in direct pe canalele televiziunii detinute de Telekom Romania. Dintre acestea, 28 de partide.

TVR pierde EURO 2016

Postul tv Dolce Sport a anuntat luni ca va transmite tot turneul final de fotbal EURO 2016, iar peste o jumatate dintre meciuri se vor vedea doar la ei. TVR nu va putea acoperi evenimentul pentru intreaga tara, iar acest lucru vine la doi ani dupa scandalul in care tot Dolce Sport luase de la TVR o parte dintre meciurile de la EURO 2012, ceea ce a generat un scandal urias la acel moment.

Valentin Jucan, membru CNA: Contest exclusivitatea difuzarii Euro 2016 la Dolcesport

Dolcesport a anuntat, luni, ca va transmite Euro 2016. La putin timp dupa aceasta veste, Valentin Alexandru Jucan membru CNA) a precizat ca va contesta exclusivitatea difuzarii turneului final european de postul detinut de Telekom.

Preliminarii Euro 2016: Programul meciurilor din weekend si clasamentele

Vineri, sambata si duminica se disputa meciuri din etapa a cincea a grupelor pentru preliminariile lui Euro 2016. Olanda-Turcia, in Grupa A, si Portugalia - Serbia, in Grupa I, sunt printre cele mai atractive dispute. Romania intalneste duminica Insulele Feroe, la Ploiesti ora 19.

Preliminarii Euro 2016: Clasamentul si rezultatele Grupei F, in care joaca Romania. UPDATE etapa a 5-a

Romania evolueaza in grupa F in preliminariile Euro 2016, alaturi de Ungaria, Grecia, Finlanda, Irlanda de Nord si Insulele Feroe. Urmareste aici, dupa fiecare etapa, clasamentul actualizat si rezultatele din grupa Romaniei.

Euro 2016, rezultate consemnate duminica in preliminarii

Germania a castigat pe terenul Georgiei, scor 2-0, intr-o partida contand pentru Grupa D. Irlanda a remizat cu Polonia 1-1), iar Ungaria cu Grecia 0-0). Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate duminica in preliminariile pentru Euro 2016.

Prinde contur un scenariu ce parea de neconceput: Euro 2016, fara Olanda. Coincidenta alarmanta pentru batavi

Trupa pregatita de Hiddink a scapat de o infrangere dezastruoasa, acasa, cu Turcia, printr-un gol marcat in minutul 90+2. Calificarea directa la Euro 2016 pare din ce in ce mai putin probabila.

Preliminarii Euro 2016: Romania - Insulele Feroe (19:00)/ Evitati surprizele

Romania va intalni in aceasta seara Insulele Feroe, in preliminariile pentru Euro 2016. Pana in acest moment, tricolorii sunt neinvinsi, echipa lui Anghel Iordanescu aflandu-se pe locul intai in Grupa F. Meciul de pe Ilie Oana din Ploiesti va fi in direct pe TVR1 si Livescore pe HotNews. ro de la ora 19:00.

Rezultatele serii in preliminariile EURO 2016

Seara de sambata a fost rezervata partidelor din preliminariile EURO 2016. Componentele grupelor A, B si H s-au infruntat intr-o noapte care nu a inregistrat nici o intalnire fara gol marcat.

Rezultate din preliminariile EURO 2016

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, vineri seara, in preliminariile EURO 2016.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2309 seconds )