Libnet.ro
UNICEF

00:06

Alexandru Arsinel, din nou in reclamele Catena: Au gasit solutia sa ma intorc si ma bucur FOTO

Adevărul Adevărul,
Alexandru Arsinel, din nou in reclamele Catena: Au gasit solutia sa ma intorc si ma bucur FOTO

Alexandru Arsinel 78 de ani) a revenit intr-o noua reclama a farmaciei Catena, dupa o absenta de 11 luni. Dupa moartea Stelei Popescu, actorul a disparut din spoturile TV, fiind inlocuit de un alt actor de la Teatrul de Revista. continuă pe Adevărul

Dupa moartea Stelei Popescu, o noua DRAMA zguduie Romania: Din pacate este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel...

Dupa moartea colegei sale de scena, Stela Popescu, Alexandru Arsinel a fost devastat, iar problemele de sanatate ale sotiei sale i-au agravat starea. Actorul a evitat cateva luni sa apara in spatiul.

Dani Otil s-a intalnit din nou cu ursul. Am auzit un sunet foarte ciudat. Era foarte aproape. Dupa, am scos...

In acest weekend, Dani Otil s-a intalnit din nou cu ursul. S-a auzit un sunet foarte ciudat. Era foarte aproape. Dupa, am scos cel mai bun timp pana la duba, a povestit el. Aflati mai multe detalii.

Diana Dumitrescu a devenit din nou mireasa

Diana Dumitrescu a devenit din nou mireasa! Frumoasa actrita s-a casatorit cu Alin Boroi. Vezi imaginile.

Andreea Marin, din nou mama: Dumnezeu vrea...

Andreea Marin este gata sa devina mama din nou si nu exclude aceasta varianta deloc. Invitata in platoul emisiunii Agentia VIP, Andreea Marin a povestit despre frumoasa vacanta in care a fost, recent,.

Se marita din nou Andreea Marin?

Andreea Marin a petrecut o vacanta in nordul Africii, alaturi de iubitul ei, consul al Romaniei in Libia, dar si de membrii familiei sale. Iata ce povesteste si ce spune despre o posibila casatorie cu partenerul ei.

Din pacate, e vorba de o veste trista: Andreea Marin, din nou in lacrimi...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale de pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are.

Reactia Ungariei la decizia Parlamentul European. Viktor Orban iese din nou la atac

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca guvernul sau va decide luni asupra masurilor juridice de contestare a raportului adoptat de Parlamentul European impotriva Budapestei din cauza incalcarii.

Romania s-a CUTREMURAT din nou! Zonele in care seismul a LOVIT in plin

Un nou cutremur s-a produs in noaptea de joi spre vineri in judetul Vrancea. Seismul a avut magnitudinea 3 pe scara Richter si s-a produs la ora 00:12, la o adancime de 120 de kilometri, potrivit Institutului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )