Libnet.ro
UNICEF

07:30

Spoturile publicitare pentru margarina Rama, interzise de CNA

Adevărul Adevărul,
Spoturile publicitare pentru margarina Rama, interzise de CNA

Doua spoturi publicitare pentru margarina Rama, din cadrul campaniei Campioni la micul dejun, au fost interzise de la difuzarea pe posturile TV, printr-o decizie luata, marti, de Consiliul National al Audiovizualului CNA), care a considerat ca acestea incalca legislatia audiovizualului. continuă pe Adevărul

CNA: Spoturile publicitare pentru margarina Rama, interzise de la difuzare.

Doua spoturi publicitare pentru margarina Rama, din cadrul campaniei Campioni la micul dejun, au fost interzise de la difuzarea pe posturile TV, printr-o decizie luata, marti, de Consiliul National al Audiovizualului CNA), informeaza Mediafax. CNA a analizat, marti, campania publicitara pentru margarina Rama Campioni la micul dejun, pentru copiii din clasele I-IV, promovata de Nadia Comaneci si a concluzionat ca acestea incalca legislatia audiovizualului. Potrivit CNA, un spot publicitar .

CNA: Spoturile publicitare pentru margarina Rama, interzise de la difuzare pe posturile TV

Doua spoturi publicitare pentru margarina Rama, din cadrul campaniei Campioni la micul dejun, au fost interzise de la difuzarea pe posturile TV, printr-o decizie luata marti de Consiliul National al Audiovizualului CNA), care a considerat ca acestea incalca legislatia audiovizualului, informeaza Mediafax.

CNA interzice difuzarea spoturilor publicitare pentru margarina Rama la TV

Specialistii trag un semnal de alarma asupra consumului de margarina, in special la copii si batrani. in timp ce produsului i se face tot mai multa publicitate pentru beneficiile pe care le-ar aduce, in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )