Libnet.ro
UNICEF

21:00

Doina Gradea, audiata in Comisia pentru cultura din Camera Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Doina Gradea, audiata in Comisia pentru cultura din Camera Deputatilor

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Doina Gradea, va fi prezenta miercuri, dupa pranz, la audierea din Comisia pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

Doina Gradea audiata in Comisia pentru cultura din Camera Deputatilor

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Doina Gradea, va fi prezenta miercuri, dupa pranz, la audierea din Comisia pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor.

Vesti proaste pentru actorii din Las Fierbinti. Ce s-a intamplat cu serialul

Lucrurile nu sunt tocmai roz pentru actorii din serialul Las Fierbinti. Productia de la PRO TV a primit o lovitura, pentru ca in acest an nu a fost recompensata valoarea acestui show, in cadrul unei gale ce a avut loc de curand. Serialul de comedie a fost detronat, cu doar o seara in urma, de .

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE.

STS: Sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii

STS anunta ca sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii, fiind disponibili pentru sprijin peste 1. 600 de angajati ai Serviciului. in tara si strainatate au fost distribuite peste 25. 000 de tablete, insa exista si dispozitive de rezerva.

Vela a suspendat examenele pentru functiile din MAI: Sunt pasnic. Nu declar razboi, doar reorganizez

Marcel Vela a anuntat ca au fost suspendate toate concursurile si examenele de ocupare a unor functii in MAI pana cand va fi incheiat auditul in institutie si pana cand va fi gandit bugetul pentru 2020, transmite Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. MAE, anunt de ultima ora pentru romanii din Marea Britanie. Ce se va intampla in cazul aglomerarii sectiilor de votare

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat ca, in cazul in care va exista un numar mai mare de cetateni romani care doresc sa voteze la sectiile din Marea Britanie, acestia vor fi redirectionati.

Stirile ProTV: Lovitura pentru romanii din Marea Britanie. Strainii vor fi taxati suplimentar

Conservatorii britanici au anuntat ca vor sa introduca o taxa pe achizitiile imobiliare realizate de proprietarii straini, daca vor veni din nou la putere in urma alegerilor legislative de pe 12 decembrie.

Stirile ProTV: Viitor incert pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit. Suntem foarte speriati

Britanicii se afla si ei in plina campanie electorala. in functie de vot, vom afla daca mai ies sau nu din Uniunea Europeana. Peste jumatate de milion de romani care locuiesc in Regatul Unit asteapta cu sufletul la gura rezultatul alegerilor.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. A doua zi de vot pentru romanii din strainatate: Peste 130.000 de alegatori au votat deja

UPDATENumarul persoanelor care au votat la sectiile de votare din strainatate a depasit, sambata, 100. 000, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, putin dupa ora.

ALEGERILE PREZIDENTIALE. A doua zi de vot pentru romanii din strainatate: Cifre de ultim moment!

UPDATENumarul persoanelor care au votat la sectiile de votare din strainatate a depasit, sambata, 100. 000, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, putin dupa ora.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )