Libnet.ro
UNICEF

11:16

Macaulay Culkin e din nou singur acasa dupa 28 de ani, intr-o reclama de exceptie pentru Google Assistant incare recreeaza scene celebre din film VIDEO

Adevărul Adevărul,
Macaulay Culkin e din nou singur acasa dupa 28 de ani, intr-o reclama de exceptie pentru Google Assistant incare recreeaza scene celebre din film VIDEO

La aproape 30 de ani de la premiera seriei de succes Home Alone/Singur acasa, actorul Macaulay Culkin reia rolul care l-a transformat in star, al simpaticului pusti Kevin McCallister, intr-o reclama senzationala pentru Google Assistant. continuă pe Adevărul

VIDEO Singur acasa 2018: Google a facut o reclama cu Macaulay Culkin, dupa 28 de ani de la realizarea filmului

Actorul american Macaulay Culkin, ajuns la varsta de 38 de ani, joaca intr-o reclama pentru compania Google, sub forma unei parodii dupa celebrul film de acum 28 de ani Singur acasa.

O noua amnare n procesul lui Liviu Dragnea, pentru luna ianuarie, cnd va fi tras din nou la sorti completul de judecatori

Procesul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului DGASCP) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, a fost din nou amanat miercuri pentru luna ianuarie. Acesta era primul termen de judecata dupa ce dosarul a fost repartizat noului complet.

Pretul gazelor ar putea creste din nou

Pretul gazelor ar putea creste din nou. Parlamentarii discuta o modificare legislativa care sa oblige companiile sa plateasca taxe mai mari la bugetul de stat ceea ce ar putea sa creasca investitiile.

IOHANNIS, DESPRE ARGUMENTELE PENTRU A FI VOTAT DIN NOU: Sunt un politician care asculta ce are de spus alegatorul

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, astazi, la o intalnire cu tineri, care sunt argumentele sale pentru a fi din nou votat, el raspunzand, intre altele, ca a reusit in cateva randuri sa vina cu initiative bune, sa construiasca, asa cum in cateva randuri a reusit sa opreasca prostii care erau pe cale sa se intample si ca este realmente un presedinte care vrea sa dezvolte Romania.

Orasul care creste din nou salariile functionarilor. Cu cat sunt platiti politistiisau portarii

Salariile angajatilor Primariei Cluj-Napoca vor creste din ianuarie 2019. Majorarea are loc desi, in urma cu patruluni, lefurile fusesera din nou majorate. Un portar cu experienta de cel putin 20.

Guvernul Dancila, contrazis de DATELE OFICIALE: Romania, DIN NOU campioana la inflatie in Uniunea Europeana

Romania este din nou la coada Uniunii Europene UE). Tara noastra este campioana la inflatie, iar acest lucru se vede in traiul de zi cu zi al romanilor. in noiembrie, avansul preturilor de consum a fost de 3.

Surpriza in lumea manelelor: Laura Vass loveste din nou! Fotografia care a starnit imaginatia tuturor... Reactia incredibila a Margheritei de la Clejani (FOTO)

A muncit din greu pentru a atinge greutatea ideala, iar acum nu isi mai ascunde trupul. Laura Vass radiaza de fericire dupa ce a ajuns la silueta pe care si-o dorea de foarte mult timp. Recent, cunoscuta.

Curtea Constitutionala amna din nou deciziile privind protocoalele din justitie cu SRI, care ar deschide calea revizuirii unor sentinte

Curtea Constitutionala a amanat miercuri, pentru luna ianuarie, pronuntarea unei decizii privind protocoalele incheiate de SRI, in perioada 2009 si 2016, cu institutiile din Justitie. De asemenea, CCR a amanat si hotararea privind legea initiata de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu pentru declasificarea deciziei CSAT care sta la baza protocoalelor cu SRI si care ar deschide calea revizuirii sentintelor invocand probe nelegale administrate in baza protocoalelor.

A doua cea mai mare scadere din istoria bursei romanesti dupa cadoul de Craciun al Guvernului: jumatate din profitul bancilor se duce pe taxa de lacomie

Companiile romanesti listate s-au devalorizat miercuri cu aproximativ 11 miliarde lei, dupa ce Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat a doua cea mai mare scadere zilnica din istorie: 11,2% pe indicele BET. Prabusirea pietei de actiuni are loc.

Spitalul din Rosiori, inchis partial dupa infectarea unui pacient cu o bacteria periculoasa

Spitalul din Rosiori, unde a fost identificata bacteria periculoasa piocianic, a fost inchis partial, a anuntat ministrul sanatatii Sorina Pintea. Cadrele medicale au declarat ca bacteria a fost dezvoltata de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )