Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nominalizari Oscar 2019. Cine sunt marii favoriti

Adevărul Adevărul,
Nominalizari Oscar 2019. Cine sunt marii favoriti

Academia Americana de Film anunta astazi nominalizarile la premiile Oscar 2019, iar specialistii sunt de parere ca drama alb-negru Roma, regizata de Alfonso Cuaron, si filmul romantic A Star is Born, semnat de Bradley Cooper, vor fi principalii candidati. continuă pe Adevărul

Nominalizarile la Premiile Oscar 2019! Cine vor fi castigatorii?

S-au anuntat nominalizarile la Premiile Oscar 2019! Roma si The Favorite conduc clasamentul cu nu mai putin de 10 nominalizari fiecare, urmate de A Star is Born si Vice, fiecare cu cate 8 nominalizari.

Nominalizarile Zmeura de Aur 2019. Cine sunt cei mai prosti actori?

Au fost anuntate nominalizarile la Zmeura de Aur, trofeele rusinii de la Hollywood. Iata cine are sanse sa fie desemnat cel mai prost actor al anului, ori care ar fi cel mai prost film din 2018.

VIDEO Nominalizari Oscar 2019. Lista oficiala a actorilor, filmelor si cineastilor care au intrat in cursa

Academia Americana de Film anunta astazi nominalizarile la premiile Oscar 2019, iar specialistii sunt de parere ca drama alb-negru Roma, regizata de Alfonso Cuaron, si filmul romantic A Star is Born, semnat de Bradley Cooper, vor fi principalii candidati.

Nominalizari Oscar 2019. Actorii si filmele care au intrat in cursa

Academia Americana de Film a anuntat nominalizarile la premiile Oscar 2019. Lady Gaga, Bradley Cooper si Rami Malek au intrat in cursa pentru prestigioasele statuete, la fel si filmele in care au evoluat.

Nominalizari Oscar 2019. Actorii si filmele care au intrat in cursa

Au fost anuntate nominalizarile pentru Premiile Oscar. Lungmetrajele Bohemian Rhapsody, Black Panther, Green Book, A Star is Born si Roma au fost nominalizate la premiul pentru cel mai bun film la editia de.

VIDEO Lista completa a nominalizarilor la Oscar 2019. The Favourite si Roma, marile favorite

Lungmetrajele The Favourite, de Yorgos Lanthimos, si Roma, de Alfonso Cuaron, conduc, cu cate zece selectii, in topul nominalizarilor la Oscar 2019. Cea de-a 91-a editie a galei Academiei americane de film va avea loc pe 24 februarie, la Los Angeles.

Ciolos, explicatii n scandalul nfiintarii PLUS: Nu am stiut cine sunt fondatorii si nici nu m-a interesat / Acei oameni care au fost la taiat de porc si au mncat sorici cu oameni din serviciile de informatii promoveaza manipulari

Dacian Ciolos a sustinut marti o conferinta de presa in care a explicat pe larg cum a luat nastere partidul PLUS, dupa acuzatiile lansate intr-un articol de istoricul Marius Oprea, care a sustinut ca cel care se afla in spatele acestuia este anchetatorul sau de la Securitate, Alexandru Iordache, al carui fiu este unul dintre fondatorii partidului. Ciolos a repetat faptul ca nu stia cine sunt fondatorii, intrucat nu face dosare de cadre si si-a cerut scuze pentru interpretarea eronata a mesajului publicat vineri, in replica la articolul lui Oprea.

Vlad Voiculescu, dupa acuzatiile lui Marius Oprea: Partidul Plus a fost nfiintat de trei tineri avocati. Nu am stiut cine sunt parintii lor pentru ca nu avem obiceiul sa facem dosare

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu vine cu explicatii dupa acuzatiile lansate de istoricul Marius Oprea ca in spatele infiintarii PLUS se afla anchetatorul sau de la Securitate, Alexandru Iordache. Voiculescu, unul dintre fondatorii acestui partid, spune ca cei care i-au ajutat sa inregistreze acest nou acest partid sunt trei tineri avocati, care la Revolutie erau copii. Nu am stiut cine sunt parintii avocatilor care ne-au ajutat sa fondam partidul pentru ca nu avem obiceiul sa facem dosare. Aceste practici sunt mai degraba stilul celor care au facut dezvaluirile, afirma Voiculescu.

Oscar 2019: ce filme au fost nominalizate pentru cele mai dorite premii din industrie

Academia Americana de Film si-a desemnat nominalizarile pentru premiile Oscar. inainte de anuntarea acestora printre favoriti s-au numarat filme precum A Star is Born, Roma sau Bohemian.

Nominalizarile la premiile Oscar 2019 sunt anuntate astazi la Los Angeles

Nominalizarile pentru cele 24 de categorii de premii care vor fi decernate la cea de-a 91-a editie a galei Oscar vor fi anuntate marti, la Los Angeles, de Academia de film americana, informeaza Mediafax.

ştiri din Showbiz

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )