Libnet.ro
UNICEF

17:00

Omagii pentru Chuck Berry pe retelele sociale: iti multumim pentru poezia, pasiunea si rezistenta ta

Adevărul Adevărul,
Omagii pentru Chuck Berry pe retelele sociale: iti multumim pentru poezia, pasiunea si rezistenta ta

Ringo Starr, The Rolling Stones, The Jacksons, Bruce Springsteen, Billy Idol, Lenny Kravitz, Stephen King, Alyssa Milano, John Stamos, George Takei, Carole King si Russell Crowe se numara printre vedetele din muzica si industria de la Hollywood care i-au adus un ultim omagiu cantaretului si chitaristului Chuck Berry, o legenda a muzicii rock and roll, prin intermediul unor mesaje publicate pe retelele de socializare, arata News. ro. continuă pe Adevărul

Un ultim omagiu, adus de vedete pentru Chuck Berry, legenda muzicii rock and roll

Chuck Berry, legenda muzicii rock and roll, a murit la varsta de 90 de ani. Unul dintre primii muzicieni din lume inclusi in Rock and Roll Hall of Fame in 1986), Berry a fost recompensat cu un premiu Grammy in 1984 si ramane un simbol al rock and roll-ului si o sursa de inspiratie pentru multi artisti de renume. Stele cunoscute ale muzicii, alaturi de compozitori si scriitori, ii aduc un ultim omagiu artistului cunoscut in toate colturile lumii, noteazaBBC.

A murit Chuck Berry, legenda muzicii rocknroll, la 90 de ani

Una din legendele muzicii rock and roll, Chuck Berry, a murit la varsta de 90 de ani, fiind gasit de politie intr-o casa din St. Louis, au anuntat oamenii legii, din comitatul american St. Charles, scrie BBC.

Chuck Berry, o legenda a muzicii rock and roll, a murit la varsta de 90 de ani

Chuck Berry, o legenda a muzicii rock and roll, a murit la varsta de 90 de ani, a anuntat, sambata, politia din statul american Missouri, informeaza BBC.

DOLIU in lumea muzicii: A murit legendarul cantaret american Chuck Berry (VIDEO)

Chitaristul si cantaretul american Chuck Berry, unul dintre pionierii muzicii rock and roll, a incetat din viata sambata la varsta de 90 de ani, a anuntat politia comitatului Saint.

Chuck Berry, legenda a rock and roll-ului, a murit la varsta de 90 de ani

Chuck Berry, o legenda a muzicii rock and roll, a murit la varsta de 90 de ani, a anuntat, sambata, Politia din statul american Missouri, informeaza BBC, citat de News. ro. Cantaretul american a fost descoperit decedat, sambata, intr-o resedinta aflata intr-o suburbie a orasului St. Louis.

BIOGRAFIE: Chuck Berry - de la frizer si chitarist ocazional, la pionier al unui nou stil muzical

Chuck Berry, care era pasionat de jazz in copilarie, a fost un artist care a reusit sa isi invinga destinul, devenind dintr-un simplu frizer de cartier si chitarist ocazional un pionier al unui nou stil muzical - rock and roll - si un veritabil star al rockului mondial.

Chuck Berry a murit. Biografie: de la frizer si chitarist ocazional la pionier al unui nou stil muzical

Chuck Berry a murit. Pasionat de jazz in copilarie, a fost un artist care a reusit sa isi invinga destinul, devenind dintr-un simplu frizer de cartier si chitarist ocazional un pionier al unui nou stil muzical - rock and roll - si un veritabil star al rockului mondial.

Chuck Berry, o legenda a muzicii rock and roll, a murit la varsta de 90 de ani

Chuck Berry, o legenda a muzicii rock and roll, a murit la varsta de 90 de ani, a anuntat, sambata, Politia din statul american Missouri, informeaza BBC.

Chuck Berry a murit. Legenda muzicii rock and roll avea 90 de ani VIDEO

Chuck Berry a murit. Legenda muzicii rock and roll a murit la varsta de 90 de ani, a anuntat, sambata, Politia din statul american Missouri, informeaza BBC.

Sociologul Ciprian Gradinaru a explicat, pentru Romania libera, ce se afla in spatele fenomenului Balena albastra, pornit pe retelele sociale din Rusia: La Iasi, este vorba despre presiunea grupului

Sociologul Ciprian Gradinaru, de la organizatia Salvati Copiii, a declarat, pentru Romania libera, ca actiunile teribiliste de tipul jocului Balena albastra au existat intotdeauna si ca, sub influenta retelelor de socializare, presiunea asupra copiilor creste, iar nevoia de validare in grup creste. in cazul copiilor de la Iasi, sociologul este de parere ca micutii au actionat la presiunea grupului si nu si-au dat seama la ce riscuri se supun.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )