Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angelina Jolie, despre despartirea de Brad Pitt: Vom fi intotdeauna o familie

Hotnews Hotnews,
 Angelina Jolie, despre despartirea de Brad Pitt: Vom fi intotdeauna o familie

Actrita Angelina Jolie a vorbit, intr-un interviu acordat BBC, despre despartirea de Brad Pitt si perioada dificila prin care a trecut recent familia sa, mentionand ca obiectivul sau principal este cresterea copiilor. Jolie a mai precizat ca ea si starul hollywoodian Brad Pitt vor fi intotdeauna o familie, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Angelina Jolie a vorbit pentru prima data despre divortul de Brad Pitt VIDEO

Angelina Jolie 41 de ani) a vorbit pentru prima data despre divortul dificil de actorul Brad Pitt si despre efectul pe care aceasta despartire l-a avut asupra celor sase copii ai lor.

Primul interviu al Angelinei Jolie despre divortul de Brad Pitt: Suntem o familie si vom fi intotdeauna asa (FOTO)

Angelina Jolie a luat decizii majore in viata ei si schimbarile care au aparut au facut-o sa se confrunte cu o perioadafoarte dificila atat pentru ea, cat si pentru copiii ei. Dupa.

VIDEO! Ce spune Angelina despre divortul de Brad Pitt?

Angelina Jolie vorbeste pentru prima data despre divortul de Brad Pitt intr-un interviu acordat pentru BBC News tocmai in Cambodgia, acolo unde actrita isi promoveaza cel mai recent film, First They Killed My Father.

CUPLUL MOMENTULUI! Anuntul BOMBA facut de Cristiano Ronaldo si Angelina Jolie

Doua mari vedete, Cristiano Ronaldo si Angelina Jolie, vor forma un cuplu, mai precis pe platourile de filmare al unui show Tv, Hayat Koprusu, care va fi difuzat de turci. Acest show va putea fi urmarit in.

Angelina Jolie, primita in audienta de Regele Cambodgiei impreuna cu toti cei sase copii ai ei (FOTO)

Vedeta Angelina Jolie a fost primita sambata in audienta de regele Cambodgiei, Norodom Sihamoni. Actrita a fost impreuna cu toti cei sase copii ai ei, dintre care unul adoptat din aceasta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )