Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cantareata Ariana Grande va sustine la Manchester un concert caritabil in memoria victimelor atentatului cu bomba

Adevărul Adevărul,
Cantareata Ariana Grande va sustine la Manchester un concert caritabil in memoria victimelor atentatului cu bomba

Starul pop Ariana Grande a declarat vineri ca va sustine un concert caritabil in memoria victimelor din atentatul cu bomba care a avut loc luni, in timpul concertului sau de la Manchester, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Ariana Grande va sustine un concert caritabil in Manchester. Nu vom lasa ura sa invinga

Ariana Grande va sustine un concert caritabil in Manchester, iar banii obtinuti din incasari vor fi donati familiilor victimelor atacului terorist din 22 mai, potrivit libertatea. ro. La cateva.

Ariana Grande va tine un concert caritabil in Manchester

Starul pop Ariana Grande a declarat vineri ca va sustine un concert caritabil in memoria victimelor din atentatul cu bomba care a avut loc luni, in timpul concertului sau de la Manchester, relateaza Reuters, citata de News. ro.

Artista Ariana Grande se va intoarce la Manchester, unde va sustine un concert de caritate pentru victimele atentatului din orasul britanic

Artista americana Ariana Grande a anuntat, pe Twitter, ca se va intoarce pe Manchester Arena, locul unde a avut loc atacul sinucigas, pentru a sustine un concert de caritate pentru victimele atentatului din orasul britanic, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Scrisoarea unui tata pentru Ariana Grande, dupa masacrul de la Manchester Arena. Faci parte din familia noastra de ani de zile...

Cantareata Ariana Grande si-a suspendat turneul mondial, in urma atacului din Manchester Arena, care a avut loc la finalul unui concert sustinut de ea. in urma atentatului, 22 de oameni au murit.

Ariana Grande isi anuleaza concertele programate pana pe 5 iunie, ca urmare a atacului de la Manchester

Interpreta americana de muzica pop, Ariana Grande, si-a anulat turneul de concerte dupa ce un atentator sinucigas a ucis 22 de persoane in timpul concertului pe care aceasta il tinea in Manchester, au declarat miercuri reprezentantii artistei, citati de Reuters.

Ariana Grande s-a oferit sa plateasca inmormantarile victimelor decedate in tragedia din Manchester, care a avut loc la concertul ei (FOTO)

Dupa ingrozitorul incident care a rapit vietile a 22 de persoane si a ranit alte 119, in Manchester, dupa concertul sustinut de Ariana Grande, pe un site administrat de fani ai artistei a aparut o.

Ce semnificatie are ultima melodie interpretata de Ariana Grande, cu putin timp inainte de explozie

Dupa atacul terorist petrecut la concertul sustinut de Ariana Grande pe stadionul din Manchester luni seara, in urma caruia cel putin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 59 au fost ranite, in mediul.

Managerul cantaretei Ariana Grande rupe tacerea: Mi-am amintit ca...suntem liberi

Managerul cantaretei Ariana Grande, Scooter Braun, a postat pe Twitter mai multe mesaje emotionante in care scrie ca frica nu trebuie sa invinga, dupa masacrul de la finalul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )