Libnet.ro
UNICEF

14:15

Jim Carrey, dat in judecata pentru ca i-ar fi dat iubitei sale medicamentele cu care s-a sinucis

Hotnews Hotnews,
 Jim Carrey, dat in judecata pentru ca i-ar fi dat iubitei sale medicamentele cu care s-a sinucis

Actorul de comedie Jim Carrey 54 de ani) a fost dat in judecata de sotul fostei sale iubite, Cathriona White, luni, in cadrul unui proces in care starul hollywoodian a fost acuzat de faptul ca i-a furnizat acesteia medicamentele care i-au provocat decesul, scrie Agerpres citand AFP. Pentru a procura medicamentele actorul ar fi folosit un nume fals. athriona White a decedat anul trecut in urma unei supradoze. continuă pe Hotnews

Actorul Jim Carrey, dat in judecata pentru uciderea din culpa a fostei iubite, care s-a sinucis. Nu voi tolera aceasta incercare cruda

Actorul Jim Carrey este acuzat de sotul fostei iubite ca este vinovat pentru moartea ei. Sotul fostei iubite a lui Jim Carrey l-a dat in judecata pe actor luni, acuzandu-l ca i-a furnizat ilegal.

Actorul Jim Carrey, dat in judecata pentru complicitate in cazul mortii fostei iubite

Sotul fostei iubite a lui Jim Carrey l-a dat in judecata pe actor pentru ca ar fi aprovizionat-o ilegal pe Cathriona White cu medicamente prescrise care ar fi dus ulterior la moartea acesteia, scrie.

Jim Carrey, acuzat de sinuciderea fostei sale iubite! Actorul a fost dat in judecata!

S-au dus vremurile fericite pentru Jim Carrey. Actorul este dat in judecata acum de sotul fostei sale iubite, care a murit anul trecut din cauza unei supradoze, la doar o saptamana dupa ce Carrey i-a spus Adio.

Jim Carrey a fost dat in judecata, pe motiv ca i-ar fi procurat fostei sale iubite medicamente, sub un nume fals

Actorul Jim Carrey a fost dat in judecata, fiind acuzat ca i-ar fi procurat fostei sale iubite medicamente care dau dependenta, folosind un nume fals, iar apoi ar fi incercat sa isi ascunda urmele. Femeia a murit, anul trecut, in urma unei supradoze.

Jim Carrey, acuzat de moartea fostei sale iubite

Momente dificile pentru Jim Carrey. Starul de la Hollywood a fost dat in judecata pentru moartea fostei lui iubite, Cathriona White. White s-a stins din viata, anul trecut, in septembrie,.

Nicusor Dan sare la gatul partidelor: PSD, PNL si PMP si-au dat mana pentru a-l salva pe Oprea

Liderul USR Nicusor Dan spune ca PSD, PNL si PMP si-au dat mana pentru a-l salva pe Gabriel Oprea de urmarirea penala pentru ucidere din culpa, in dosarul mortii politistului Bogdan.

Director din Primaria Ploiesti, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a lui Petrache Florin, director in cadrul Primariei Municipiului Ploiesti, cu privire la savarsirea infractiunii de luare de mita.

Gest extrem in fata Primariei din Sfantu Gheorghe: O actrita de 47 ani si-a dat foc pentru ca nu a putut sa se reangajeze la teatrul din oras

O femeie de 47 de ani, care a lucrat ca actrita la teatrul din Sfantu Gheorghe pana in 2010 cand a demisionat, si-a dat foc in fata Primariei suparata ca nu poate sa se reangajeze.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )