Libnet.ro
UNICEF

12:15

Los Angeles: O femeie a sunat la politie si a declarat ca a fost amenintata cu arma de catre Chris Brown

Hotnews Hotnews,
 Los Angeles: O femeie a sunat la politie si a declarat ca a fost amenintata cu arma de catre Chris Brown

Politia a inconjurat marti casa din Los Angeles a cantaretului Chris Brown, dupa un apel efectuat de o femeie in cautare de ajutor. Din rapoartele mass-media reiese ca femeia a sustinut ca starul pop ar fi amenintat-o cu pistolul, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Chris Brown recidiveaza! Iubita starului american a chemat politia, dupa ce a fost amenintata cu arma de artist (VIDEO)

Surpriza de proportii in lumea show-biz-ului american, dupa ce o femeie a sunat la politie si a declarat ca a fost amenintata cu arma de superstarul Chris Brown. Presa americana noteaza ca tanara es.

VIDEO. Panica la aeroportul din Los Angeles. Alarma a fost falsa

Aeroportul din Los Angeles era duminica partial inchis ca urmare a unor informatii privind posibile focuri de arma trase pe aeroport. Ulterior, Departamentul de Politie din Los Angeles a anuntat ca presupusele focuri de arma auzite de pasageri pe aeroportul international LAX sunt doar zgomote puternice, iar operatiunea fortelor de interventie continua pentru a localiza sursa.

Aeroportul din Los Angeles, partial inchis ca urmare a unor informatii privind posibile focuri de arma

ACTUALIZARE 10:24 Politia din Los Angeles a anuntat ca nu a fost tras niciun foc de arma si ca a fost vorba doar de niste zgomote puternice, transmite Antena3. ------ Politia aeroportului din Los Angeles a anuntat, intr-un mesaj pe Twitter ieri seara, ca a deschis o ancheta in legatura cu informatiile neconfirmate referitoare la informatii potrivit carora pe aeroport ar fi fost trase focuri de arma, transmite Reuters.

UPDATE Aeroportul International din Los Angeles a fost evacuat din cauza unui incident de securitate. Alerta s-a dovedit falsa, politia arestand un barbat costumat in Zorro

Sute de oameni au fost evacuati de pe aerorportul international din Los Angeles, iar politia investigheaza informatii neconfirmate ca acolo s-ar fi tras focuri de arma, scrie Reuters. Pe retelele sociale, martori sustin ca s-ar fi auzit focuri de arma trase pe aeroport. Politia din Los Angeles a anuntat ca presupusele impuscaturi auzite de pasageri sunt doar zgomote puternice.

Aeroportul din Los Angeles a fost partial inchis. Ce au fost de fapt focurile de arma pe care pasagerii sustin ca le-au auzit

Aeroportul din Los Angeles a fost partial inchis ca urmare a unor informatii privind posibile focuri de arma trase pe aeroport, informatii pentru moment neverificate, a indicat pe Twitter aeroportul, cel de-al.

Aeroportul international din Los Angeles, evacuat in urma unui potential atac armat (VIDEO, FOTO)

Aeroportul international din Los Angeles a fost evacuat in urma unui atac armat, potrivit informatiilor distribuite de pasagerii care se aflau la momentul respectiv la fata locului, arata Russia.

Politia a evacuat Aeroportul International din Los Angeles din cauza unui incident de securitate

Sute de oameni au fost evacuati de pe aerorportul international din Los Angeles, iar politia investigheaza informatii neconfirmate ca acolo s-ar fi tras focuri de arma, scrie Reuters. Pe retelele sociale, martori sustin ca s-ar fi auzit focuri de arma trase pe aeroport, dar politia si alti oficiali nu au confirmat acest lucru.

PORNO-Expozitia care a facut senzatie la Los Angeles: Kanye West si-a prezentat controversatele figuri din ceara care apar in videoclipul sau (FOTO)

In acest weekend, rapper-fashion-designerul Kanye West a mai facut un pas in cariera sa, de data aceasta si-a luat rolul de artist vizual la Los Angeles, in cadrul galeriei Blum Poe. Kim.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )