Libnet.ro
UNICEF

19:45

A murit George Michael. Starul s-a stins in pace, acasa

Hotnews Hotnews,
 A murit George Michael. Starul s-a stins in pace, acasa

Cantaretul britanic George Michael a incetat din viata la varsta de 53 de ani, anunta BBC. Artistul a murit la resedinta sa din Oxfordshire. Cauza mortii nu a fost anuntata. George Michael fusese internat in 2011 din cauza unei pneumonii care i-a pus atunci viata in pericol. continuă pe Hotnews

BIOGRAFIE George Michael, starul de prim rang al muzicii pop cu o viata marcata de excese

Cantaretul britanic George Michael, care a murit duminica la varsta de 53 de ani, a fost un artist cu o voce impresionanta, de patru octave, un star de prim rang al muzicii pop, comparabil din punct de vedere al notorietatii si al succesului comercial cu Michael Jackson si Madonna, dar a carui cariera a fost marcata de numeroase excese.

Veste socanta. Cantaretul George Michael a murit la 53 de ani de insuficienta cardiaca: A murit in pace, acasa. Muzica lui, sinteza perfecta a pop-ului britanic, umbrita de excesele din viata personala |FOTO + VIDEO

Celebrul cantaret George Michael a murit la 53 de ani de insuficienta cardiaca.

Veste socanta. Cantaretul George Michael a murit la 53 de ani de insuficienta cardiaca: A murit in pace, acasa |VIDEO

Celebrul cantaret George Michael a murit la 53 de ani de insuficienta cardiaca.

George Michael a murit in somn la 53 de ani

George Michael, cantaretul care s-a lansat in cariera muzicala cu trupa Wham! si a continuat apoi ca interpret solo, a murit in pace acas, in locuinta sa din Oxfordshire, in ziua de Craciun, a declarat impresarul sau. Surse apropiate lui George Michael afirma ca superstarul a murit in somn, fara dureri, din cauza unei insuficiente cardiace, informatie confirmata ulterior si de impresarul sau.

DOLIU in lumea muzicii dupa DECESUL lui GEORGE MICHAEL. Artistul ar fi facut un infarct (VIDEO)

Este doliu, din nou, in lumea muzicala! George Michael a murit! Cantaretul avea doar 53 de ani. S-a stins, linistit, acasa, la Londra, in ziua de Craciun, a anuntat, fara a da.

A fost platit de Putin sa cante la petrecerea de Revelion si i s-a interzis sa mai conduca, fiind un sofer groaznic: IATA 10 lucruri pe care poate nu le stiai despre GEORGE MICHAEL (FOTO)

George Michael s-a stins din viata in ziua de Craciun, la doar 53 de ani, in urma unui atac de cord. Raman in urma sa hituri consacrate precum Freedom Go, Careless.

Gafa incredibila facuta de o celebra actrita dupa moartea lui George Michael. Ce a putut sa zica (FOTO)

La scurt timp dupa aflarea vestii ca George Michael s-a stins din viata, retelele sociale au fost asaltate de mesaje triste din partea celor care l-au cunoscut sau l-au apreciat pe celebrul cantaret.

George Michael a murit la varsta de 53 de ani (VIDEO)

George Michael a murit la varsta de 53 de ani, cauza decesului nefiind cunoscuta, informeaza BBC. Cu profunda tristete va anuntam ca iubitul nostru fiu, frate si prieten George a murit linistit .

George Michael a murit. Povestea cantaretului Wham! care si-a continuat cariera solo si a devenit cel mai mare star pop din Marea Britanie

George Michael, care a murit la varsta de 53 de ani, a fost cel mai mare star pop al anilor 1980 din Marea Britanie, prima data cu duo-ul pop Wham!, iar apoi ca artist solo. inzestrat cu frumusete si o voce fina, prezenta sa pe scena l-a facut pe George Michael un favorit in circuitul de concerte live, el maturizandu-se de la idol al tinerilor la statutul de star pe termen lung.

George Michael a murit: cantaretul avea 53 de ani

Cantaretul britanic George Michael a murit la vasta de 53 de ani, cauza decesului nefiind deocamdata dezvaluita, scrie BBC.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )