Libnet.ro
UNICEF

13:15

TMZ: Cauza mortii lui Prince ar fi o supradoza de droguri

Hotnews Hotnews,
 TMZ: Cauza mortii lui Prince ar fi o supradoza de droguri

Cauza mortii lui Prince ar putea fi o supradoza de droguri, scrie site-ul TMZ. com, specializat in stiri despre celebritati. Cantaretul fusese tratat pentru o supradoza de droguri cu 6 zile inaintea mortii, potrivit TMZ, care citeaza surse apropiate starului american. continuă pe Hotnews

Suspiciune de supradoza de droguri, in cauza mortii lui Prince. Autopsia se face vineri

Prince a fost tratat pentru o supradoza de droguri cu sase zile inainte de deces, precizeaza mai mai multe surse pentru site-ul american TMZ, iar autopsia se va face vineri, informeaza mediafax. ro. Mai.

Verdict in cazul mortii lui Prince: Suspiciune de supradoza de droguri

Cauza mortii lui Prince ar putea fi o supradoza de droguri, acesta fiind tratat pentru o supradoza de droguri cu sase zile inaintea mortii. Avionul privat al lui Prince a aterizat de urgenta.

Lumea intreaga e in doliu! Cum au reactionat vedetele la vestea mortii lui Prince

Lumea intreaga este in doliu. Retelele de socializare s-au umplut cu pozele marelui Prince, iar vedetele au impartasit fanilor cele mai frumoase amintiri legate de marele artist. Moartea lui Prince a fost confirmata de un membru al familiei, desi toata lumea spera sa fie o gluma macabra. Din primele informatii, se pare ca artistul a murit din cauza unei raceli netratate.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )