Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO Cei mai sexi actori clasici care nu vor putea fi niciodata inlocuiti

Adevărul Adevărul,
FOTO Cei mai sexi actori clasici care nu vor putea fi niciodata inlocuiti

Audrey Hepburn, Sean Connery, Brigitte Bardot si Clark Gable sunt doar cativa dintre actorii de odinioara a caror frumusete si farmec nu pot fi egalate de Angelina Jolie, Brad Pitt, Penelope Cruz sau George Clooney, actualele staruri de la Hollywood. Publicatia Huffington Post a intocmit o lista a celor mai sexi actori clasici. continuă pe Adevărul

Primul restaurant din Romania in care vor lucra numai angajati care sufera de Sindromul Down

S-au nascut bolnavi, dar asta nu-i impiedica sa demonstreze tuturor ca pot fi cei mai buni angajati. Mai multi tineri cu sindrom Down din Cluj au primit sansa de a lucra intr-un restaurant, dedicat lor. Un om de.

Unul dintre cei mai importanti furnizori de ITC din Romania angajeaza peste 100 de tineri

Este sezonul oportunitatilor de angajare in marile companii. Unul dintre cei mai importanti furnizori de ITC din Romania isi deschide portile pentru tinerii care cauta un loc de munca. Peste 100 de tineri.

Ei sunt cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2014!

Indiferent ca vorbim despre nume deja celebre precum Gerard Pique, Neymar sau Cristiano Ronaldo ori despre alti fotbalisti precum Joe Hart, Wilfried Bony, Aleksandr Kerzhakov si Ehsan Hajsafi, iti propunem sa vezi care sunt cei mai sexy 25 de jucatori din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

Aproape jumatate dintre romani ar deschide o afacere, cei mai multi ca o a doua ocupatie

Potentialul antreprenorial al romanilor depaseste media globala, peste 41% dintre acestia fiind dispusi sa inceapa o afacere. Cei mai multi ar opta pentru antreprenoriat ca a doua ocupatie pentru un venit suplimentar, potrivit unui raport GfK, realizat.

GLOBALIZAREA a ajuns si la Cupa Mondiala: tarile cu cei mai multi stranieri

Asa cum se intampla frecvent la Jocurile Olimpice, multi fotbalisti prezenti la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia nu s-au nascut neaparat in tara sub culorile careia evolueaza. De exemplu, Algeria a selectionat cei mai multi jucatori nascuti.

Costel Casuneanu va primi despagubiri de la CJ Prahova pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru A3

Consiliul Judetean Prahova va plati peste 1,2 milioane lei pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru construirea unui nod de autostrada la Gherghita, pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti. Omul de afaceri Costel Casuneanu, dar si firma acestuia, PaCo International se afla prontre expropriati.

FOTO Mii de braileni lasati fara apa la robinet, desi cei mai multi dintre ei nu au restante la plata facturii

Mai multe blocuri din municipiul Braila au fost debransate de la reteaua de apa, de la inceputul acestei saptamani. in plina vara, locatarii au fost lasati fara apa la robinet de catre Compania de Utilitati Publice Dunarea, care isi justifica actiunea prin restantele foarte mari acumulate de asociatiile de proprietari in cauza.

TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani

Fie ca isi cauta un un loc de munca permanent, fie ca vor sa obtina un castig in timpul verii, persoanele fara job aplica cu miile si pentru un singur post vacant. Iata cele mai vanate joburi de romani in luna mai, potrivit datelor eJobs. ro.

PREMIERA Robert Wilson, unul dintre cei mai importanti regizori de teatru americani, monteaza Rinocerii lui Ionesco la Craiova

Regizorul Robert Wilson, care monteaza pentru prima oara in Romania, va monta spectacolul Rinocerii, de Eugene Ionesco. Premiera va avea loc la Teatrul National Craiova pe 2 iulie. Pe 3, respectiv 4 iulie vor avea loc inca doua reprezentatii, iar spectacolul va fi reluat in luna octombrie. Biletele pentru spectacole se gasesc la agentia teatrului si in reteaua Eventim.

TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani

Fie ca isi cauta un un loc de munca permanent, fie ca vor sa obtina un castig in timpul verii, persoanele fara job aplica cu miile si pentru un singur post vacant. RO iti prezinta 10 joburi pentru care romanii s-au batut cel mai mult in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )