Libnet.ro
UNICEF

15:15

LIVETEXT Premiile Oscar 2018: in aceasta noapte aflam cine sunt castigatorii Oscar 2018

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Premiile Oscar 2018: in aceasta noapte aflam cine sunt castigatorii Oscar 2018

Doar cateva ore ne mai despart de startul celui mai mare eveniment din industria cinematografica: gala Oscar 2018. Cea de-a 90-a editia a premiilor Academiei Americane de Film se va desfasura la Dolby Theatre din Los Angeles, unde marile staruri ale Hollywoodului vor defila pe covorul rosu si vor fi recompensate pentru eforturile depuse. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente si pentru a afla castigatorii Oscar 2018. continuă pe Adevărul

LIVE TEXT Premiile Oscar 2018: in aceasta noapte aflam cine sunt castigatorii Oscar 2018

Doar cateva ore ne mai despart de startul celui mai mare eveniment din industria cinematografica: gala Oscar 2018. Cea de-a 90-a editia a premiilor Academiei Americane de Film se va desfasura la Dolby Theatre din Los Angeles, unde marile staruri ale Hollywood-ului vor defila pe covorul rosu si vor fi recompensate pentru eforturile depuse. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente si pentru a afla castigatorii Oscar 2018.

PREMIILE OSCAR 2018 LIVE. Controverse, MeToo, cote la casele de pariuri si posibile premiere in istoria premiilor

ONLINE STREAM Digi FILM - VIDEO. Ceremonia are loc duminica noaptea spre luni, de la ora 1. 30, LIVE VIDEO pe DIGI FILM si ONLINE STREAM pe DIGI ONLINE.

LIVETEXT Premiile Oscar 2018: Gary Oldman siFrances McDormand sunt cei mai buni actori

Sam Rockwell si Frances McDormand au castigat Oscaruri pentru interpretarile dinThree Billboards Outside Ebbing, Missouri, in timp ce Guillermo del Toro a fost desemnat cel mai bun regizor pentru The Shape of Water.

Premiile Oscar 2018: The Shape of Water a fost desemnatcel mai bun film

Filmul fantasy The Shape of Water, regizat de Guillermo del Toro, a primit, duminica noapte, cele mai multe trofee la gala premiilor Oscar, care a avut loc la Los Angeles, filmul fiind recompensat de Academia Americana de Film cu patru premii.

Unde vezi premiile Oscar 2018

Daca vrei sa stii unde vezi premiile Oscar 2018, e destul de simplu. Evenimentul propriu-zis incepe pe 5 martie, dimineata, iar acesta va fi atat la TV, cat si online. Gala decernarii premiilor Oscar 2018a ajuns la cea de-a 90-a editie. Sunt nume mari, sunt nume care abia acum incep sa se remarce, dar mai [].

Premiile Oscar 2018: Cum va arata scena decorata cu 45 de milioane de cristale Swarovski FOTO

Un decor special va marca cea 90-a editie a premiilor Oscar, ce se va desfasura pe 4 martie la Dolby Theatre din Los Angeles.

Oscar 2018: filmele in care sa le vezi pe cele mai bune actrite

Competitia pentru cea mai buna actrita de la premiile Oscar 2018 este stransa. Alegerea se va face dintre actrite veterane de la Hollywood, dar si dintre altele ceva mai noi. Premiile Academiei Americane de Film sunt cea mai asteptata ceremonie din industria cinematografica, urmate de Globurile de Aur. Sunt cunoscute drept premiile Oscar, iar mai-marii [].

Oscar 2018: motorul de cautare Bing a prezis castigatorii premiilor

Pana la premiile Oscar 2018 mai sunt doar cateva zile, iar motorul de cautare Bing a facut predictii cu privire la castigatorii statuetelor de anul acesta. Premiile Oscar 2018 vor fi decernate in cursul noptii de 4 spre 5 martie, iar Playtech va acoperi subiectul cu un live text, asa ca daca vrei sa stii [].

Gala Oscar 2018, cadouri costisitoare pentru consolarea necastigatorilor

Nominalizatii la premiile Oscar din acest an vor primi pungi cu cadouri in care se vor afla cutii cu.

Oscar 2018: Bijuterii comestibile si vacante in Tanzania si Hawaii, printre cadourile oferite nominalizatilor

Nominalizatii la premiile Oscar din acest an vor primi pungi cu cadouri in care se vor afla cutii cu bijuterii comestibile, vouchere pentru vacante de 12 zile in Tanzania si voiaje in Hawaii, dar si produse de infrumusetare si alimente pentru animalele.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )