Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sacha Lopez, la Adevarul Live: Noi suntem foarte limitati, gandim piesa doar sa intre pe radio

Adevărul Adevărul,
Sacha Lopez, la Adevarul Live: Noi suntem foarte limitati, gandim piesa doar sa intre pe radio

Desi mai are un drum lung de parcurs pana sa aiba cu adevarat o industrie a show-ului, Romania este un El Dorado pentru artistii basarabeni. Multi dintre ei s-a lansat pe piata de aici, iar acesta a fost primul pas spre o cariera internationala. Sasha Lopez, un DJ de succes, a venit la Adevarul Live si ne-a povestir despre avantajele showbizului romanesc, dar si despre pepiniera de staruri moldovenesti. continuă pe Adevărul

Sasha Lopez, la Adevarul Live: O aparitie in topul Billboard nu-ti garanteaza nimic. Ceea ce s-a intamplat cu artistii din Romania este doar noroc

Desi mai are un drum lung de parcurs pana sa aiba cu adevarat o industrie a show-ului, Romania este un El Dorado pentru artistii basarabeni. Multi dintre ei s-a lansat pe piata de aici, iar acesta a fost primul pas spre o cariera internationala. Sasha Lopez, un DJ de succes, a venit la Adevarul Live si ne-a povestir despre avantajele showbizului romanesc, dar si despre pepiniera de staruri moldovenesti.

Adevarul Live de la ora 13.00: Artisti basarabeni care cauta succesul si nu cetatenia in Romania

Desi mai are un drum lung de parcurs pana sa aiba cu adevarat o industrie a show-ului, Romania este un El Dorado pentru artistii basarabeni. Multi dintre ei s-a lansat pe piata de aici, iar acesta a fost primul pas spre o cariera internationala. Sasha Lopez, un DJ de succes, vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, si ne va povesti despre avantajele showbizului romanesc, dar si despre pepiniera de staruri moldovenesti.

Adevarul Live: Marian Petrache, secretar general al PNL, despre strategia lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale

Marian Petrache, secretar general al PNL, a fost invitatul unei noi editii Adevarul Live. Petrache a vorbit despre sansele lui Klaus Iohannis de a se muta de la Sibiu la Cotroceni, dar si despre absenta lui Crin Antonescu de la sedinta comuna cu PDL.

Alexandra Ungureanu, de la ora 14.00 la Adevarul Live. De la ora 15.00 invitata este Dalia Pusca

Alexandra Ungureanu vine in studioul Adevarul Live cu noutati muzicale si cu o multime de povesti interesante din showbiz!.

Alexandra Ungureanu, la Adevarul Live:Marele talent al unui muzician consta in a se transpune dintr-un domeniu in altul

Alexandra Ungureanu a fost invitata miercuri la Adevarul Live, unde a vorbit despre noutatile din lumea muzicala, dar si despre cele mai importante povesti din showbiz-ul autohton.

Adevarul Live, ora 12.00, despre amestecul religiei in campania electorala. Invitati: Radu Preda si Radu Magdin

Mai sunt doua luni pana la startul campaniei electorale pentru prezidentiale, insa candidatii au inceput deja sa atace. Printre rafuieli politice, intepaturi legate de familie si de etnie, iata ca si religia a fost strecurata atent in mesajele electorale. Discutam despre moralitatea acestui gest, despre urmarile electorale, dar si despre pozitia Bisericiii cu teologul Radu Preda si cu analistul politic Radu Magdin, la Adevarul Live, de la 12.

Adevarul Live, despre amestecul religiei in campania electorala

Mai sunt doua luni pana la startul campaniei electorale pentru prezidentiale, insa candidatii au inceput deja sa atace. Printre rafuieli politice, intepaturi legate de familie si de etnie, iata ca si religia a fost strecurata atent in mesajele electorale. Am discutat despre moralitatea acestui gest, despre urmarile electorale, dar si despre pozitia Bisericiii cu teologul Radu Preda si cu analistul politic Radu Magdin, la Adevarul Live.

Adevarul Live, Cristian Busoiu: Crin Antonescu il va sustine pe Klaus Iohannis

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi este invitat la Adevarul Live, incepand cu ora 12. Busoi va vorbi despre pregatirile pe care marele PNL le face in aceste zile in vederea organizarii campaniei electorale pentru prezidentiale. De asemenea, europarlamentarul va face o trecere in revista a atuurilor pe care Klaus Iohannis va miza pentru a-l bate pe Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni.

Adevarul Live, Cristian Busoi: Crin Antonescu il va sustine pe Klaus Iohannis

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a fost invitat, marti, la Adevarul Live unde a facut o trecere in revista a atuurilor pe care Klaus Iohannis va miza pentru a-l bate pe Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni.

Adevarul Live, ora 11.00: vicepresedintele PDL, Sulfina Barbu, despre strategia ACL la prezidentiale

PNL si PDL se intalnesc astazi in prima sedinta organizatorica privind alegerile prezidentiale, dupa ce ieri a fost desemnat prezidentiabilul Aiantei Crestin Liberale ACL) in persoana lui Klaus Iohannis. Vicepresedintele PDL, Sulfina Barbu, este invitata la o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre strategia de atac a aliantei formata din PNL si PDL pentru castigarea alegerilor prezidentiale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )