Libnet.ro
UNICEF

01:05

Berlinala 2019 - ziua 3

Adevărul Adevărul,
Berlinala 2019 - ziua 3

Zi mare pentru CineRomania! N-am apucat sa citesc vreun horoscop, dar le-as sugera specialistelor sa faca unul si pentru cinematografia noastra, pentru ca atunci cand vezi atata sincronicitate jungiana nu poti sa nu constati ca e ceva in stele pentru starurile de cinema. continuă pe Adevărul

Berlinala 2019 - zilele 1 si 2

Dupa o calatorie de o ora si 61 de minute dupa cum ne-a anuntat stewardesa de la Ryanair o fi crescut si ora de cand cu Roborul!), am ajuns la Berlin, unde nu puteai trece la automatele pentru pasapoarte pentru ca nu mergeau si taxiurile erau hat departe. in schimb, ca de obicei, primitor foarte dragul meu Hotel Ibis Budget, unde, de 12 ani, in parte e acelasi personal care se bucura intotdeauna de ciocolata Dracula!.

ALOCATII 2019. Majorarea alocatiilor pentru copii a fost respinsa de Senat. Mai sunt insa sanse

Proiectul de lege care prevede majorarea alocatiilor pentru copii a fost respins de Senat. Propunerea legislativa pentru completarea alin. 1) al art. 3 din Legea nr. 61/1993 privind alocatia de stat pe.

Berlinala 2019. Directorul festivalului a semnat un angajament privind egalitatea de gen

Directorul Festivalului de Film de la Berlin, Dieter Kosslick, a semnat sambata un angajament privind egalitatea de gen.

LISTA 2019: Fondurile de la stat pentru mici firme private. Bugete mai mici propuse de Guvern, anul acesta

Guvernul a modificat usor propunerea de buget pentru programele nationale care vor fi lansate in anul 2019 pentru finantarea unor firme mici si mijlocii cu bani de la stat. Dincolo de Start-Up Nation, se intrezaresc pe lista programe utile, pentru mici firme mai experimentate, ca Microindustrializare sau Comert 2019, insa bugetele sunt in scadere fata de anul trecut. Cel putin asa arata propunerea iesita din Guvern, usor modificata fata de ce propunea Ministerul Finantelor, dar Parlamentul va avea ultimul cuvant.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )