Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Terminator, dupa 30 de ani

Adevărul Adevărul,
FOTO Terminator, dupa 30 de ani

In 1984, era lansat primul film dintr-o franciza ce avea sa devina o serie de referinta in istoria cinematografiei moderne: Terminator/Terminatorul. Pelicula, care avea sa-l propulseze pe Arnold Schwarzenegger pe lista starurilor de la Hollywood, a avut, de atunci, inca trei continuari, cu diversi actori. Dar ce au facut, in ultimele trei decenii, starurile din primul film?. continuă pe Adevărul

Prea multa adrenalina strica: Ronnie OSullivan pierde dupa 12 ani in fata lui Mark Williams

Ronnie OSullivan si Mark Williams au oferit un regal snookeristic, joi seara, in sferturile de finala ale Campionatului International de la Chengdu.

VIDEO Jose Manuel Barroso, final de mandat, dupa 10 ani la conducerea Executivului european

Cel mai longeviv lider european, Jose Manuel Barroso, si-a luat adio in ultima conferinta de presa pe care a sustinut-o miercuri, 29 octombrie, la finalul celor 10 ani de mandat. Acesta a spus ca, daca nu ar fi existat valurile de extindere, acum in situatia Ucrainei s-ar fi aflat Bulgaria si statele baltice.

Dupa sase ani de pierderi aceasta companie romaneasca incheie cu un PROFIT de 65 de milioane de lei

Compania Nationala Posta Romana va incheia acest an cu un profit de 65 milioane de lei, de la pierderi in ultimii ani, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, la conferinta.

Posta Romana revine pe plus: profit de 65 mil. lei in 2014, dupa sase ani de pierderi

Posta Romana va incheia acest an cu un profit de 65 milioane de lei, dupa ce in ultimii ani a inregistrat doar pierderi, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, la conferinta dedicata lansarii Posta Romana Broker de.

Arad: Construirea unui campus scolar, reluata dupa sapte ani

Un campus scolar va fi construit in Nadlac, Arad, din fonduri europene, dupa ce, in 2007, lucrarile demarate din banii Guvernului au fost sistate, relateaza Mediafax. Peste 1. 000 de elevi vor beneficia de cele doua scoli, un internat si ateliere.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )