Libnet.ro
UNICEF

19:15

Premiile Grammy 2020. Lista completa a castigatorilor galei

Adevărul Adevărul,
Premiile Grammy 2020. Lista completa a castigatorilor galei

Cea de-a 62-a editie a galei premiilor Grammy a avut loc duminica seara, la Staples Center din Los Angeles, unde vedetele si numerosi fani i-au adus un omagiu baschetbalistului Kobe Bryant, care a murit intr-un accident de elicopter. continuă pe Adevărul

Premiile Grammy 2020: lista completa a castigatorilor din acest an

In urma cu cateva ore, s-a incheiat editia cu numarul 62 a premiilor Grammy. Evenimentul desfasurat la Staple Center in Los Angeles este cel mai important din industria muzicala. Artistii.

FOTO Top 10 cel mai bine imbracate vedete de la Premiile Grammy 2020

Aparitiile pe covorul rosu al galei Grammy, care a avut loc duminica seara, au fost diverse. Iata care au fost cel mai bine imbracate vedete de la Premiile Grammy 2020.

Cine a castigat la Premiile Grammy 2020

Seara trecuta a avut loc, in Los Angeles, cea de-a 62-a editie a Premiilor Grammy. Marea invingatoare a serii a fost Billie Eilish, plecand acasa cu nu mai putin de 5 trofee. Iata cine s-a mai numarat printre castigatori! .

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la Premiile Grammy 2020

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2020, Ariana Grande, Lizzo si Billy Porter au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

Red carpet la Premiile Grammy 2020. Cum s-au imbracat artistii!

Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2020 a avut loc noaptea trecuta la Los Angeles. Iata cum si-au facut aparitia pe red carpet vedetele din industria muzicii! .

Premiile Grammy 2020: Billie Eilish, marea castigatoare a serii. A plecat acasa cu cinci trofee

Cantareata americana Billie Eilish, in varsta de 18 ani, a facut istorie la premiile Grammy 2020, ce au avut loc duminica seara, la Staples Center din Los Angeles. Artista a plecat acasa cu cele mai importante cinci trofee, iar fratele ei a fost desemnat cel mai bun producator.

VIDEO Premiile Grammy 2020: Billie Eilish triumfa la Grammy adunand cinci premii din sase nominalizari. Lista castigatorilor

Billie Eilish a triumfat la premiile Grammy adunand cinci trofee din sase nominalizari si nu a fost singura membra a familiei sale premiata duminica, la cea de-a 62-a editie a premiilor Grammy, la Los Angeles, potrivit Mediafax. Eilish a primit trofeul pentru piesa anului, Bad Guy si premiul pentru cel mai bun artist nou.

BINE sau PROST imbracate? VEDETELE AU SOCAT la Premiile Grammy 2020! CE TINUTE EXCENTRICE au etalat (VIDEO)

S-ar parea ca Premiile Grammy nu se decerneaza doar pentru muzica.

Gafe vestimentare la Premiile Grammy 2020. Cine sunt vedetele neinspirate

La gala de decernare a Premiilor Grammy 2020 au defilat cateva vedete neinspirate, care s-au remarcat prin gafe vestimentare.

Premiile Grammy 2020: Billie Eilish a fost marea castigatoare a galei (VIDEO)

Billie Eilish este marea castigatoare a galei premiilor Grammy din acest an. Artista a cucerit nu mai putin de cinci trofee din sase nominalizari primite, la cea de-a 62-a editie a prestigoselor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )