Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cannes 2018. Razboiul Stelelor, proiectie cu bodyguarzi

Adevărul Adevărul,
Cannes 2018. Razboiul Stelelor, proiectie cu bodyguarzi

Am trait s-o vad si pe-asta! La Cannes, in avanpremiera absoluta, Solo: A Star Wars Story s-a proiectat bine pazit de 8 agenti speciali care au facut cu randul, stand in picioare, in laterala ecranului, privind in intuneric cu ochi de vultur ca nu cumva sa pirateze cineva scene din film! Mai ceva ca sefii de stat ori Familia Regala britanica, la nunta de sambata, bodyguarzii au vegheat ca sa nu fie ceva furat!. continuă pe Adevărul

Aproape goale pe covorul rosu. Rochiile transparente de la Cannes 2018

Nu toate vedetele aleg rochiile elegante, de bal, pentru covorul rosu de la Cannes. Unele tin cu tot dinadinsul sa socheze, sau sa isi arate forma fizica de invidiat si aleg sa apara aproape goale, in rochii transparente.

Europa De Est marea cstigatoare a Festivalului International de film de la Cannes 2018

In aceasta perioada se desfasoara Festivalul International de Film de la Cannes 2018. Desi competitia este inca in plina desfasurare din punct de vedere artistic, pe plan financiar, adevaratii castigatori sunt cunoscuti demult. Sunt tari precum Ungaria, Cehia, Estonia, Georgia, dar si altele din Europa Centrala si de Est, care au gazduit si sustinut in ultimii ani numeroase productii europene sau hollywoodiene, beneficiind de bugetele lor impresionante, dar si de sansa unei recunoasteri si a unei publicitati nesperate. Care este secretul acestor victorii de necontestat? Mai mult decat peisaje frumoase si actori sau tehnicieni talentati, o intelegere profunda a productiei de film ca business si ca industrie fanion ce poate atrage nenumarate beneficii conexe.

Cannes 2018. O zi cu filme ca-n filme

Un 13 mai de neuitat! Nostalgii si fericire in stare pura! Prima proiectie, interzisul Panahi, cu 3 chipuri, iranianul care a reusit iar sa-si trimita creatia, ca si la Berlinala, dar tot nu-i lasat sa calatoreasca, a izbutit aparent imposibilul.

Cannes 2018. Care pe care: TV versus cinema

Oare cat de mare a devenit rolul televiziunii in slefuirea sau, mai bine zis, in influentarea gustului publicului, inclusiv al celui avizat, care se presupune ca se afla in salile de presa de la Cannes?.

Cannes 2018. Mondializarea indiferentei

Definitia starii noastre de spirit, mondializarea indiferentei, ii apartine fascinantului Papa Francisc, despre care a facut un documentar, nu prea inspirat, din pacate in afara de dublul sens al titlului, Un om de cuvint, caci cuvintele sunt unica arma a sa si isi respecta promisiunile!), marele Wim Wenders, poate si coplesit de personalitatea Sanctitatii Sale.

ştiri din Showbiz

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )