Libnet.ro
UNICEF

15:15

Darth Vader apare in cel mai nou trailer al filmului Rogue One: A Star Wars Story VIDEO

Adevărul Adevărul,
Darth Vader apare in cel mai nou trailer al filmului Rogue One: A Star Wars Story VIDEO

Personajul Darth Veder apare in noul trailer al filmului Rogue One: A Star Wars Story, un prequel al primului film din seria Razboiul stelelor, lansat in 1977, spre incantarea fanilor francizei Star Wars. continuă pe Adevărul

Cel mai bun pandispan cu zmeura

Pentru cel mai bun pandispan cu zmeura, fructul trebuie sa fie ferm, cu o culoare vie atunci cand il cumperi. Poate fi pastrata 1-2 zile la temperatura camerei, in functie de cat de coapta este, si cel mult o saptamana la frigider.

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin .

2016 ar putea fi cel mai rau an din istorie, spun specialistii

Desiabia a trecut de jumatate, 2016 a fost un an tulburator pentru omenire. Pe buna dreptate, tot mai multi utilizatori ai retelelor socialeisi pun urmatoarea intrebare: Este 2016 cel mai rau an din istorie?. Nu stim cu siguranta daca este asa, dar criza refugiatilor, evenimentele din Siria, Irak, tentativa esuata de lovitura de stat in [].

Cresterea economiei Romaniei in T2 a consemnat cel mai rapid ritm din ultimii 8 ani

Economia Romaniei a inregistrat in trimestrul doi din acest an cel mai rapid ritm de crestere din 2008, peste estimarile analistilor, avansul fiind sustinut de un boom al consumului, pe fondul reducerilor de taxe si al majorarii salariilor, informeaza Bloomberg.

Cel mai ravnit burlac: Fiul ducelui de Westminster detine jumatate din Londra (VIDEO)

Un tanar de 25 de ani a devenit cel mai ravnit burlac din Marea Britanie! Acesta a mostenit o avere impresionata dupa ce tatal sau, ducele de Westminster, a murit in aceasta saptamana.

Acesta este operatorul care ofera cel mai bun internet pe mobil in Romania

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a comunicat de curand numele operatorului care ofera cel mai rapid internet pe mobil, scrie Playtech. roConcurenta pe piata.

Seagate a construit cel mai mare SSD, dar nu pentru utilizatorii de rand

Cei de la Seagate au creat un SSD cu o capacitate uriasa. in urma cu aproximativ un an au lansat cel mai subtire hard disk extern din lume sub forma atragatorului Seven, iar in luna iulie a acestui an, Seagate a reusit sa aduca pe piata cel mai mare hard disk pentru utilizatorii casnici. Seagate Barracuda [].

Ducele de Westminster, cel mai bogat britanic, a murit. Cauza decesului nu a fost facuta publica

Ducele de Westminster, cel mai bogat britanic, a murit la 64 de ani, intr-un spital, dupa ce s-a simtit rau in locuinta sa. Gerald Cavendish Grosvenor s-a stins din viata marti dupa-amiaza la.

Galaxy Note 7 are cel mai bun ecran intalnit pe vreun telefon

Galaxy Note 7 nu este nici pe departe revolutionar cand vine vorba de specificatii, dar se pare ca are cel mai bun ecran folosit vreodata de catre un smartphone. Din multe puncte de vedere, Galaxy Note 7 este doar un S7 mai mare cu suport pentru S Pen. Puterea de procesare este identica, iar plusurile [].

Productia industriala a Marii Britanii - cel mai rapid ritm de crestere din 1999

Productia industriala a Marii Britanii a inregistrat, in trimestrul al doilea din acest an, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii 17 ani, arata datele Oficiul National de Statistica ONS), transmite BBC, preluata de Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )