Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ultimul film din universul Star Wars, slab debut in box office-ul nord-american

Adevărul Adevărul,
Ultimul film din universul Star Wars, slab debut in box office-ul nord-american

Solo: A Star Wars Story, spinoff regizat de Ron Howard, a inregistrat un debut sub asteptari in Statele Unite, cu doar 83,3 de milioane de dolari incasari in weekend, potrivit boxofficemojo. com. continuă pe Adevărul

VIDEO Ultimul film din universul Star Wars, slab debut in box office-ul nord-american

Solo: A Star Wars Story, spinoff regizat de Ron Howard, a inregistrat un debut sub asteptari in Statele Unite, cu doar 83,3 de milioane de dolari incasari in weekend, potrivit boxofficemojo. com.

Ultimul film din universul Star Wars,debut sub asteptari n box office-ul nord-american

Solo: A Star Wars Story, spinoff regizat de Ron Howard, a inregistrat un debut sub asteptari in Statele Unite, cu doar 83,3 de milioane de dolari incasari in weekend, potrivit boxofficemojo. com, citat de news. ro.

Boba Fett va avea propriul film Star Wars si se anunta a fi interesant

Boba Fett s-ar putea sa nu fie pe lista personajelor tale preferate din Star Wars, dar eroul din Emipre Strike Back se pare ca a fost suficient de relevant in franciza, incat se va bucura de un lung metraj dedicat. in ultimele saptamani, au aparut mai multe detalii despre viitoarele filme Star Wars din seria [].

Solo: A Star Wars Story Western spatial mediocru

Solo: A Star Wars Story este un film pe care trebuie neaparat sa-l vezi, daca ai fost vreodata fascinat de franciza Star Wars. Filmul spune povestea unui personaj cheie in lupta contra Imperiului Intergalactic si trebuie sa o stii, chiar daca nu se va ridica la asteptarile tale. Solo: A Star Wars Story nu este [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )