Libnet.ro
UNICEF

17:30

Schimbare majora la Netflix Romania: noii abonati nu vor mai avea acces gratuit in prima luna. Ce ofera in schimb

Adevărul Adevărul,
Schimbare majora la Netflix Romania: noii abonati nu vor mai avea acces gratuit in prima luna. Ce ofera in schimb

Netflix Romania a renuntat la promotia prin care oferea noilor abonati o luna de acces gratuit la productiile platformei de streaming online. Nu este, insa, prima tara in care se intampla acest lucru. continuă pe Adevărul

Harry si Meghan nu vor mai reprezenta monarhia britanica de la 31 martie

Printul Harry si sotia sa Meghan nu vor mai reprezenta monarhia britanica de la 31 martie, a informat miercuri un purtator de cuvant al cuplului, care in ianuarie si-a anuntat intentia de a face un pas inapoi de la indatoririle lor ca membri ai Casei regale britanice, relateaza EFE, potrivit Agerpres.

Masuri radicale, luate de guvernul britanic, dupa Brexit! in ce conditii vor mai putea romanii sa lucreze in Marea Britanie

Guvernul Regatului Unit a luat masuri in privinta unor romani, dupa Brexit! Care sunt conditiile in care vor mai putea lucra acesti in Marea Britanie? Un nou sistem si-a facut loc in prim-planul britanicilor? Masurile radicale din partea guvernului britanic, dupa Brexit Guvernul britanic are in plan sa inchida granitele tarii pentru muncitorii necalificati si .

Digi24: Vor mai fi episoade de iarna severa in Romania? La ce se asteapta meteorologii pentru perioada urmatoare

Intrebata daca ne mai asteptam la episoade de iarna severa in Romania, Elena Mateescu a raspuns ca nu trebuie exclusa nicio posibilitate.

O noua televiziune va emite in Romania. Ce programe vor putea vedea romanii

Vom avea o televiziune cu teleshopping de dimineata pana seara. in sedinta de astazi, Consiliul National al Audiovizualului a acordat o licenta audiovizuala pentru un nou post de televiziune, numit 24 Mix Teleshop cu varianta SD si HD), care va emite doar programe de teleshopping, de dimineata si pana seara. O noua televiziune va emite .

Printul Harry si Meghan Markle nu vor mai reprezenta monarhia incepand cu 31 martie

Printul Harry si sotia sa Meghan isi vor incepe oficial noua lor viata in afara familiei regale brit.

La Maratonul de la Tokyo nu vor mai putea participa amatori. Restrictiile au fost impuse din cauza coronavirusului

Organizatorii Maratonului de la Tokyo, care se va desfasura luna viitoare, au anuntat luni ca nu vor lasa sa concureze decat sportivi de elita, asta din cauza epidemia de coronavirus, scrie CNN.

Mii de tineri, plecati definitiv din Romania: care sunt cele mai afectate judete

Un nou studiu publicat de INACO atrage atentia asupra ratei masive de emigrare a tinerilor romani. Acestia sunt oameni care nu se mai intorc in tara, in timp ce conditiile de trai din.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )