Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cine este fosta sefa a Stirilor TVR

Adevărul Adevărul,
Cine este fosta sefa a Stirilor TVR

Raluca Stroe Brumariu isi are numele legat de TVR, institutie la care lucreaza din 1997. Acesta si-a dat demisia din functia de sefa a departamentului de Stiri al Televiziunii Romane, dupa ce evenimentele tragice de la clubul Colectiv nu au fost acoperite in regim de breaking news. Cine este fosta sefa a Stirilor TVR?. continuă pe Adevărul

Sefa Stirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, si-a dat demisia dupa ce televiziunea publica nu a acoperit, vineri noapte, tragedia din clubul Colectiv

Sefa interimara a Stirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, si-a anuntat luni demisia din aceasta functie, motivul tinand de faptul ca Televiziunea publica nu a acoperit vineri, in regim de breaking news, dezastrul de la clubul Colectiv, dupa cum a confirmat ea pentru HotNews. ro. Ea a spus ca in TVR exista o procedura pentru intrarea in regim de breaking news, dar aceasta nu a fost aprobata, pana acum in Comitetul Director. Raluca Stroe Brumariu: Motivul demisiei este ca eu nu am fost aici in acea noapte, iar in absenta mea nu s-au luat masurile care trebuiau luate pentru a se intra in emisie. Pentru ca pe teren au fost oameni - si reporteri, si cameramani, si soferi, iar in redactie au fost producatori si editori si producatorul executiv. Cazul TVR a fost semnalat, luni, si de membrul CNA Valentin Jucan intr-o scrisoare deschisa adresata comisiilor de specialitate din Parlament.

Sefa Stirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, si-a dat demisia dupa ce televiziunea publica nu a acoperit, vineri noapte, tragedia din clubul Colectiv

Sefa interimara a Stirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, si-a anuntat luni demisia din aceasta functie, motivand faptul ca Televiziunea publica nu a acoperit vineri, in regim de breaking news, dezastrul de la clubul Colectiv, anunta Mediafax .

Sefa Stirilor TVR si-a dat demisia dupa ce televiziunea publica nu a reflectat vineri noaptea tragedia din Colectiv

Sefa Stirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, si-a dat demisia ca urmare a protestelor aparute dupa ce Televiziunea Romana nu a difuzat imagini in regim de breaking news privind incediul izbucnit vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti.

Trei zile de la tragedia din Colectiv, ultima de doliu national. Situatia ranitilor din spitale. Cei trei patroni ai clubului, acuzati de ucidere din culpa. Sefa Stirilor TVR isi da demisia

In cea de-a treia zi de la incendiul din Colectiv, 137 de persoane ranite se afla in continuare internate in spital, dintre care 27 se afla in stare critica. Luni este si ultima zi de doliu national. Parchetul General continua audierile, iar primariile de sector fac verificari la cluburile din Capitala.

Sefa Stirilor TVR a DEMISIONAT dupa ce nu a acoperit, in regim de breaking news, tragedia din clubul Colectiv

Sefa interimara a stirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, si-a anuntat, luni, demisia, dupa ce televiziunea publica nu a acoperit vineri, in regim de breaking news, tragedia de la clubul Colectiv.

Sefa Stirilor TVR si-a dat demisia, dupa ce televiziunea nu a difuzat vineri noaptea tragedia din Colectiv

Sefa Stirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, si-a dat demisia ca urmare a protestelor aparute, dupa ce Televiziunea Romana nu a difuzat imagini in regim de breaking news privind incediul izbucnit vineri seara in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )