Libnet.ro
UNICEF

06:30

Fresh! Betty Stroe REVINE si lanseaza un nou single Noi doi feat. Jimmy!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Betty Stroe REVINE si lanseaza un nou single Noi doi feat. Jimmy!

Betty Stroe lanseaza un nou single dance, Noi doi, o colaborare inedita cu Jimmy. Piesa este ultima din sirul de single-uri ce o definesc pe Betty ca artist complet si urmaresc schimbarea ei de stil muzical. Piesa Noi doi este produsa de Attitude Music, aceeasi echipa care sta in spatele succesului ultimelor doua single-uri Yanna . continuă pe Devorator Monden

Fresh! TORY lanseaza un nou single Only You, in colaborare cu DJ Jonnessey! Asculta aici piesa!

Frumoasa si talentata Andreea Ardeleanu TORY) si-a lansat un nou single. Dupa ce in primavara a prezentat melodia My way, iarna le-a adus celor care o indragesc pe cantareata o noua surpriza muzicala: Only you. TORY se instaleaza, incet dar sigur, in topurile muzicale romanesti. Frumoasa artista a inregistrat cea mai noua piesa a ei .

HOT! Doddy lanseaza un nou single, Iubire sau razboi, alaturi de Ana si Puya!

Doddy, unul dintre cei mai talentati tineri rapperi romani, lanseaza noul sau single, Iubire sau razboi. Piesa este o coproductie MusicExpertCompany MediaPro Music si reprezinta in acelasi timp o colaborare a lui Doddy cu Ana, avandu-l drept special guest pe Puya! Single-ul prezinta povestea duelului din cadrul cuplului pe care barbatul si femeia .

Julie Mayaya, castigatoarea Vocea Romaniei sezonul 2, lanseaza primul single: Stay!

A trecut un an de cand Julie Mayaya a devenit Vocea Romaniei si artista s-a intors pe scena ce a consacrat-o pentru a lansa primul sau single Stay. Fosta eleva a lui Horia Brenciu porneste in cariera oficiala cu un sound cool si un look pe masura. Stay este si primul single de pe .

Actrita Ashley Tisdale isi va face comebackul in muzica cu un nou single pe 16 decembrie!

Devenita celebra gratie personajului Sharpay Evans din seria High School Musical, frumoasa Ashley Tisdale a dezvaluit in urma cu putin timp ca pe 16 decembrie ne va oferi un nou single. Comebackul a fost anuntat prin intermediul unui post de pe contul de Instagram al artistei. Momentan nu se cunosc detalii despre viitorul single al .

SUPER COLABORARE! Free Deejays feat. Dana Nalbaru lanseaza un single nou, Ca-n filme!

Dupa colaborarea cu Nico pentru piesa Sufletul meu, cei doi baieti de la Free Deejays revin cu un nou single, de data aceasta alaturi de frumoasa Dana Nalbaru. Piesa se numeste Ca-n filme si este cel de-al doilea single lansat de casa de discuri Code Production, dupa Hi-Q Carusel, avand productia muzicala realizata de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )