Libnet.ro
UNICEF

21:02

Jurnalista Antena 3, reactie dupa ce a fost huiduita la protestul din Bucuresti: Oamenii au ajuns la capatul rabdarii si nu mai fac diferenta VIDEO

Adevărul Adevărul,
Jurnalista Antena 3, reactie dupa ce a fost huiduita la protestul din Bucuresti: Oamenii au ajuns la capatul rabdarii si nu mai fac diferenta VIDEO

Jurnalista Antenei 3 Andreea Stroe a reactionat, printr-un mesaj pe Facebook, dupa ce a fost huiduita minute in sir sambata seara, la protestul din Bucuresti, in fata Ministerului de Interne, alaturi de echipa sa. continuă pe Adevărul

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

VIORICA DANCILA: Protestul din 10 august a semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca protestul din 10 august seamana cu o lovitura de stat, pentru ca s-a fortat intrarea in sediul Guvernului. Dancila a comparat protestatarii cu Vestele Galbene.

Urmarile incendiului de la catedrala Notre-Dame. Doua scoli au fost inchise joi din cauza unei concentratii ridicate de plumb

Doua scoli din capitala franceza situate in acelasi cartier cu catedrala Notre-Dame, care gazduiesc pe timpul verii 180 de copii in cadrul unui centru de recreere, au fost inchise joi din cauza unei.

Echipa Antena 3, huiduita puternic la protestul din Bucuresti, a parasit manifestatia sub protectia jandarmilor VIDEO

Echipa Antena 3 a fost huiduita puternic, minute in sir, sambata seara, la protestul din Bucuresti, in fata Ministerului de Interne. Echipa tv a parasit manifestatia sub protectia jandarmilor.

STS, reactie dupa crima din Caracal: Am inregistrat trei apeluri de urgenta si au fost localizate pe cat a fost posibil

Purtatorul de cuvant al Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre modul in care s-a actionat dupa apelurile la 112 primit de la adolescenta care a fost.

Telespectatorii Antena 1 au fost anuntati astazi, in direct. Ce se intampla cu matinalul Neatza cu Razvan si Dani

Veste trista pentru fanii emisiunii Neazta cu Razvan si Dani! Ce se intampla cu cel mai longevi matinal si cu cei mai iubiti prezentatori de televiziune? Anunt important pentru fanii emisiunii Neatza cu Rrazvan si Dani Cel mai iubit si asteptat matinal al zilei isi incheie in curand sezonul spectaculos de la mare. Cei doi .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )