Libnet.ro
UNICEF

17:30

Adevarul Live, ora 11.00: Jukebox lanseaza clipul piesei de la Eurovision Romania

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11.00: Jukebox lanseaza clipul piesei de la Eurovision Romania

Jukebox si Bella Santiago vin in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre lansarea single-ului si a videoclipului Auzi cum bate, dar si despre participarea la Eurovision Romania. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Jukebox lanseaza clipul piesei de la Eurovision Romania

Jukebox si Bella Santiago vorbesc, la Adevarul Live, despre lansarea single-ului si a videoclipului Auzi cum bate, dar si despre participarea la Eurovision Romania.

Dezbatere Historia Live, ora 11.00:Mercenari rusi ucisi de americani in Siria. Ce se intampla in Orientul Mijlociu

Presa internationala relateaza ca sute de mercenari rusi au fost ucisi si raniti intr-o confruntare cu forte militare de la o baza americana din Siria. Situatia s-a complicat si mai mult in cea mai fierbinte regiune a lumii. Unde poate duce conflictul din Siria si din Orientul Mijlociu?.

Despre sanatate si dezinformare, cu medicul Simona Tivadar, de la ora 12.00, la Adevarul Live

Doctor Simona Tivadar vine, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre cartea sa, Medicina, nutritie si buna dispozitie, aparuta la editura Humanitas, in care a scris despre pericolele pentru sanatate reprezentate de solutiile-miracol vandute pe internet si nu numai, despre nutritionistii lipsiti de competente reale si despre necesitatea educatiei si informarii cu privire la nutritie.

Adevarul Live Moldova, ora 18.00: Dorin Chirtoaca, despre demisia sa din fruntea Primariei Chisinau si despre viitoarele alegeri anticipate

Invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 19 februarie, este primarul demisionar al Chisinaului, Dorin Chirtoaca.

Despre sanatate si dezinformare, cu medicul Simona Tivadar, la Adevarul Live

Doctor Simona Tivadar vorbeste, la Adevarul Live, despre cartea sa, Medicina, nutritie si buna dispozitie, aparuta la editura Humanitas, in care a scris despre pericolele pentru sanatate reprezentate de solutiile-miracol vandute pe internet si nu numai, despre nutritionistii lipsiti de competente reale si despre necesitatea educatiei si informarii cu privire la nutritie.

Adevarul Live: Ce probleme ascunde amorteala mainilor?

Amorteli doar pe o parte a palmei sau pe toate degetele, de la cot in jos sau doar la nivelul pumnului, insotite sau nu de dureri insuportabile. Despre toate acestea, despre cauzele mainilor amortite, precum si despre tratamente vorbim cu dr. Oana Morari, medic neurolog cu competente in electromiografie, la Adevarul Live.

Vlad Cosma, citat pentru marti, la ora 11.00, la Parchetul General

Fostul deputat Vlad Cosma a fost citat pentru marti, la ora 11,00, la Parchetul General, pentru a fi audiat in legatura cu plangerea pe care a depus-o impotriva a patru procurori de la DNA Ploiesti, printre care Lucian Onea si Mircea Negulescu, pe care ii acuza de compromiterea intereselor Justitiei, cercetare abuziva, represiune nedreapta si abuz in serviciu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )