Libnet.ro
UNICEF

21:45

Adevarul Live, ora 14.00: Arhitectii Alina Vilcu si Omid Ghannadi povestesc cum zidesc Visuri la cheie

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.00: Arhitectii Alina Vilcu si Omid Ghannadi povestesc cum zidesc Visuri la cheie

Arhitectii Alina Vilcu si Omid Ghannadi vor fi prezenti in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, pentru o discutie despre culisele uneia dintre cele mai de succes si de impact emisiuni de la Pro TV, Visuri la cheie. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Arhitectii Alina Vilcu si Omid Ghannadi povestesc cum zidesc Visuri la cheie

Arhitectii Alina Vilcu si Omid Ghannadi vor fi prezenti in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, pentru o discutie despre culisele uneia dintre cele mai de succes si de impact emisiuni de la Pro TV, Visuri la cheie.

Adevarul Live, ora 13.00. Glad Varga, despre candidatura la sefia TNL. Cine sunt sustinatorii acestuia si ce proiecte pregateste

Deputatul Glad Varga vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre candidatura sa la sefia Tineretului National Liberal, atuurile fata de contracandidatii sai si deciziile luate la ultimul Consiliu National de PNL.

Mihai Ghimpu, la Adevarul Live, de la ora 11.00.Va intra Republica Moldova in colaps, dupa ce UE refuza sa mai trimita bani la Chisinau?

MIhai Ghimpu, fostul presedinte interimar al Republicii Moldova, in prezent lider al Partidului Liberal de la Chisinau, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre relatia dintre Romania si Republica Moldova in era Dodon.

Cat si-a bagat coada politicul in mediul universitar? Raspunde Mircea Dumitru, rectorul Universitatii Bucuresti, la Adevarul Live de la ora 12.00

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii Bucuresti si fostul ministru tehnocrat al Educatiei, vine la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a vorbi despre influenta pe care are o au actualii guvernanti asupra mediului universitar, dar si despre ce interese primeaza in acest sector: financiare sau educationale.

Adevarul Live. Cristian Seidler, despre candidatura la sefia USR

Liderul deputatilor USR, Cristian Seidler, vorbeste, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, despre candidatura sa la sefia USR, sustinatorii sai in aceasta cursa si despre posibila reintoarcere a lui Nicusor Dan sau ruperea formatiunii.

Mihai Ghimpu, la Adevarul Live.Va intra Republica Moldova in colaps, dupa ce UE refuza sa mai trimita bani la Chisinau?

MIhai Ghimpu, fostul presedinte interimar al Republicii Moldova, in prezent lider al Partidului Liberal de la Chisinau, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre relatia dintre Romania si Republica Moldova in era Dodon. Cum se va descurca Guvernul condus de Pavel Filip fara ajutorul financiar al UE? Cat de periculos este noul sistem electoral adoptat de Chisinau pentru democratia moldoveneasca? 2018-centenarul unirii sau al dezbinarii?.

Cristian Seidler, despre disputele din USR:Conflicte interne sunt peste tot. Dar la PSD e pe dosare si pe santaje. Nicusor trebuie sa fie candidatul USR la Capitala

Liderul deputatilor USR, Cristian Seidler, a vorbit, la Adevarul Live, despre candidatura sa la sefia USR si despre posibila reintoarcere a lui Nicusor Dan sau ruperea formatiunii.

Adevarul Live. Ce este Patriot Fest? Cum oprim exodul creierelor din Romania?

Peste patru milioane de romani au parasit tara, alegand sa se stabileasca in strainatate. Zeci de mii de studenti care invata la universitati din afara tarii au hotarat sa nu se mai intoarca la terminarea studiilor. Romania isi pierde resursele de inteligenta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )