Libnet.ro
UNICEF

21:02

The Irishman, o capodopera a magiei digitale

Adevărul Adevărul,
The Irishman, o capodopera a magiei digitale

Povestea din filmul The Irishman acopera mai multe decenii. Relatarea evenimentelor care au culminat cu asasinarea, pe 30 iulie 1975, a lui Jimmy Hoffa, fost sef al celui mai mare sindicat din SUA, incepe cu anii de tinerete ai acestuia si se sfarseste cu confesiunea prezumtivului asasin, la sfarsitul anilor 1990. continuă pe Adevărul

The Irishman: povestea pe care o stim

Evenimentele relatate in The Irishman, cel mai recent film al lui Martin Scorsese, sunt inspirate de un bestseller. I Heard You Paint Houses, de Charles Brandt, se bazeaza pe marturisirile unui mafiot din Detroit pe nume Frank Sheeran, legate de rolul sau in asasinarea lui Jimmy Hoffa, fostul presedinte al celui mai mare sindicat american, Uniunea Internationala a Transportatorilor International Brotherhood of Teamsters, IBT).

The Irishman: lista completa a melodiilor de pe coloana sonora care definesc atmosfera filmului

The Irishman este cea mai noua creatie a lui Martin Scorsese, iar coloana sonora joaca un rol esential in pelicula cu gangsteri cand vine vorba de definirea atmosferei. The Irisman a ajuns pe.

Cum a fost intinerit cu 50 de ani Robert De Niro in The Irishman

The Irishman este cel mai nou film al lui Martin Scorsese, iar in rolul principal il avem pe Robert De Niro, al caruit aspect a fost supus unor tehnici de intinerire pentru ca regizorul sa.

The Irishman, cronica de film. De Niro, Al Pacino, Pesci - criminali si mafioti care arata-n film ca din Muzeul figurilor de ceara

Subiectul se leaga in 3 ore de film. Cat a vrut muschiul creativ al lui Scorsese. Tensiunea functioneaza. La 5 minute cate o crima, explozie, ceva senzational. Irishman iti aminteste, dar fara pasiune, de toate filmele cu mafioti ale lui De Niro si Scorsese. E un fel the best off. Mi-s dragi De Niro, Al Pacino, Pesci, Scorsese. Dar de data asta un sentiment m-a instapanit. Senzatia ca nu-s reali, nici De Niro, nici Al Pacino, nici Pesci. Ca-s de ceara.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )