Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un concert al trupei U2, anulat in Suedia din cauza unui spectator inarmat

Adevărul Adevărul,
Un concert al trupei U2, anulat in Suedia din cauza unui spectator inarmat

Un concert pe care trupa irlandeza U2 ar fi trebuit sa il sustina la Globe Arena din Stockholm, duminica seara, 20 septembrie, a fost anulat de organizatori, din cauza unui barbat care se plimba printre spectatori avand asupra lui o arma, potrivit politiei si unor martori, scrie 20minutes. fr. continuă pe Adevărul

Tanarul musulman arestat din cauza unui ceas, oaspete de onoare la Casa Alba

Dupa cum era de asteptat, arestarea lui Ahmed Mohamed a provocat o reactie puternica pe retelele sociale. intr-adevar, un ceas construit acasa iti poate face multe probleme. De exemplu, daca te duci intr-un liceu din Irving, Texas, ai putea fi arestat deoarece inventia ta a fost confundata cu o bomba. Cu toate acestea, un ceas [] Tanarul musulman arestat din cauza unui ceas, oaspete de onoare la Casa Alba Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

O jurnalista a fost concediata din cauza unui mesaj postat pe Facebook

O jurnalista din judetul Botosani a fost concediata din cauza a ceea ce a publicat pe Facebook. Mesajul se dorea unul ironic, dar seful sau nu l-a gasit la fel de amuzant, scrie adevarul. ro. Cristina s-a.

Concediata din cauza unui mesaj pe Facebook: ce a publicat o jurnalista din Romania atat de grav

O jurnalista din judetul Botosani a fost concediata din cauza a ceea ce a publicat pe Facebook. Mesajul se dorea unul ironic, dar seful sau nu l-a gasit la fel de amuzant.

Sistemul cardului de sanatate nu a functionat din cauza unor variatii de tensiune

Sistemul cardului de sanatate nu a functionat doua ore din cauza unor variatii de tensiune electrica, insa, incepand cu orele 18:30 sistemul a fost repornit, potrivit Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

Oltenii stau cel mai mult pe intuneric din cauza penelor de curent

Cei 1,4 milioane de consumatori de energie alimentati de cehii de la CEZ au stat cel mai mult pe intuneric anul trecut din cauza intreruperilor neplanificate in alimentarea cu electricitate, acesta fiind principalul.

FedEx isi taie estimarile de castig din cauza cererii slabe

Compania americana de coletarie FedEx Corp. si-a redus, zilele trecute, estimarile privind profitul sau pe anul curent, din cauza cererii slabe pentru serviciile de transport, a costurilor mari ale diviziei Ground si a cheltuielilor cu asigurarile.

UPDATE Ambasadorul roman la Budapesta, convocat la MAE ungar.Peter Szijjarto: Ne-am astepta la mai multa modestie din partea unui ministru de Externe al carui premier se confrunta cu un proces. MAE roman nu doreste sa comentezenoile declaratii provocatoa

Ministerul ungar al Afacerilor Externe l-a convocat pe ambasadorul roman la Budapesta, in urma declaratiilor facute sambata de Bogdan Aurescu, iar Peter Szijjarto a declarat ca s-ar astepta la mai multa modestie din partea unui ministru de Externe al carui premier se confrunta cu un proces. UPDATE Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti anunta ca nu doreste sa comenteze noile declaratii provocatoare ale ministrului de externe ungar, care continua seria de atacuri inacceptabile la adresa oficialilor romani.

Ministrul ungar de externe, catre Bogdan Aurescu: Ne asteptam la modestie din partea unui ministru al carui premier e judecat

Ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto, a declarat duminica ca se astepta la mai multa modestie din partea unui ministru de Externe al carui premier se confrunta cu un proces, referindu-se la ministrul.

Franta si Suedia solicita implementarea unui mecanism permanent de impartire a refugiatilor prin cote obligatorii intre statele membre UE

Premierul Frantei, Manuel Valls, si omologul sau din Suedia, Stefan Lofven, au cerut un acord permanent pentru impartirea solidara a refugiatilor intre statele membre ale Uniunii Europene,.

Sinteza Zilei. Europa, in pragul dezbinarii din cauza crizei refugiatilor

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a prezentat o parte dintr-un interviu facut de jurnalista CNN Hala Gorani, cu ministrului de Externe din Ungaria. Oficialul a incercat, pe parcursul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )