Libnet.ro
UNICEF

14:46

Jennifer Lopez vine in Romania. Afla cand si unde va avea loc concertul

Antena3 Antena3,
Jennifer Lopez vine in Romania. Afla cand si unde va avea loc concertul

E oficial. Jennifer Lopez vine sa cante in Romania. Superstarul pop a inclus capitala noastra pe harta turneului sau mondial Dance Again. Concertul va avea loc pe 14 noiembrie, la Romexpo. Este pentru prima oara. continuă pe Antena3

E OFICIAL: Jennifer Lopez VINE la Bucuresti.

Superstarul pop Jennifer Lopez confirma oficial includerea Bucurestiului pe harta turneului sau mondial, Dance Again. Concertul va avea loc pe data de 14 noiembrie, in cadrul complexului Romexpo, fiind pentru prima oara cand diva ajunge in Romania. Turneul Dance Again a debutat pe 14 iunie in Panama City, pentru a continua apoi pe continentul sud-american. Acolo, artista a cantat in Venezuela, Chile, Argentina si Brazilia si apoi s-a indreptat catre America de Nord. In primele zile ale .

Jennifer Lopez confirma concertul de la Bucuresti!

Jennifer Lopez confirma oficial includerea Bucurestiului pe harta turneului sau mondial, Dance Again. Concertul va avea loc pe data de 14 noiembrie, in cadrul complexului Romexpo, fiind pentru prima oara cand diva ajunge in Romania. J Lo, asa cum este cel mai bine cunoscuta vedeta americana, si-a inceput cariera muzicala in 1999, iar in prezent are [.

Este oficial! Jennifer Lopez canta la Bucuresti! O aduce Marcel Avram!

Jennifer Lopez confirma oficial includerea Bucurestiului pe harta turneului sau mondial, Dance Again. Concertul va avea loc pe data de 14 noiembrie, in cadrul complexului Romexpo, fiind pentru prima oara cand diva ajunge in Romania. Continue reading .

Jennifer Lopez va concerta la Bucuresti pe 14 noiembrie

Artista Jennifer Lopez a anuntat oficial ca a inclus si Bucurestiul pe harta turneului sau mondial, Dance Again. Concertul va avea loc pe data de 14 noiembrie, in cadrul complexului Romexpo, anunta organizatorii printr-un comunicat de presa.

Oficial: Jennifer Lopez va concerta la Bucuresti, pe 14 noiembrie

Cantareata americana Jennifer Lopez a confirmat oficial concertul de la Bucuresti ca parte din turneul sau mondial Dance Again. Potrivit organizatorilor, concertul va avea loc pe 14 noiembrie, la.

Ben Affleck: Anul in care am fost cu Jennifer Lopez a fost oribil

Momentul in care Jennifer Lopez a aparut in viata lui a fost foarte nepotrivit. Asa ca nu e de mirare.

Romania afla miercuri adversara in Grupa I Euro-Africana

Echipa Romaniei de Cupa Davis isi va cunoaste, miercuri, adversara din Grupa I a Zonei Euro-Africane in urma tragerii la sorti care va avea loc la Londra cu incepere de la ora 13.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )