Libnet.ro
UNICEF

06:45

Lady GaGa isi prezinta noul single la MTV Music Awards!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady GaGa isi prezinta noul single la MTV Music Awards!

Diva, supranumita si Mother Monster, paseaza mingea la ea in Brooklyn. Lady GaGa va canta la MTV Video Music Awards luna viitoare. MTV, a anuntat ca superstarul pop va sustine un spectacol, care se dovedeste a fi cel de-al 30-lea show sustinut de artista. Acesta va fi difuzat in direct la ora 21:00 in data . continuă pe Devorator Monden

Lady GaGa isi prezinta noul single la MTV Music Awards !

Diva, supranumita si Mother Monster, paseaza mingea la ea in Brooklyn. Lady GaGa va canta la MTV Video Music Awards luna viitoare. MTV, a anuntat ca superstarul pop va sustine un spectacol, care se dovedeste a fi cel de-al 30-lea show sustinut de artista. Acesta va fi difuzat in direct la ora 21:00 in data .

Lady Gaga revine pe scena si lanseaza un nou single!

Mama Monstru revine! Lady Gaga va urca din nou pe scena luna viitoare pentru prima oara dupa ce, la inceputul acestui an a suferit un accident si a fost suspusa unei interventii chirurgicale la nivelul soldului. Artista va prezenta primul single de pe albumul ARTPOP in cadrul galei de decernare a MTV Video Music Awards 2013. Continue reading .

Lady Gaga revine pe scena, dupa operatia suferita la sold

Cantareata Lady Gaga si-a revenit dupa operatia suferita la sold si va urca din nou pe scena, la gala MTV Video Music Awards 2013, potrivit reprezentantilor postului MTV. Cu aceasta ocazie, artista.

Lady Gaga este gata sa se intoarca triumfator cu nou single, numit APPLAUSE

Asteptare se apropie de sfarsit! Dupa ce a anuntat data lansarii mult asteptatului album ARTPOP, Lady Gaga a dezvaluit prin intermediul unei poze numele primului single din noua era. APPLAUSE este numele primului single extras de pe al patrulea album al sau, ce urmeaza sa fie lansat oficial pe 19 august. Piesa este produsa de .

Lady Gaga si kilogramele de cocaina: povestea din tineretea artistei, intr-o noua carte

Chiar daca Lady Gaga nu si-a ascuns niciodata trecutul tulbure, fanii cantaretei ar putea ramane surprinsi atunci cand vor citi dezvaluiri legate de abuzul ei de droguri care. Fostul cel mai bun prieten al cantaretei, Brendan Jay Sullivan, va publica in curand o carte in care dezvaluie secrete intunecate ale artistei, scrie Daily Mail.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )