Libnet.ro
UNICEF

06:15

Rihanna a lansat noul single Diamonds |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Rihanna a lansat noul single Diamonds |AUDIO

Dupa show-ul de succes sustinut saptamana trecuta la Festivalul iHeartRadio si spectaculoasa aparitie din deschiderea galei MTV VMA 2012, unde a castigat premiul Video Of The Year pentru piesa We Found Love, superstarul global Rihanna incepe un nou capitol al carierei sale, de regina a Billboard Hot 100, cu noul single Diamonds. Piesa a avut [. continuă pe Devorator Monden

Noul single Rihanna se numeste Diamonds |VIDEO

Rihanna lucreaza de ceva timp la noul sau album de studio ce urmeaza sa fie lansat pana la sfarsitul acestui an, iar in scurt timp urmeaza sa lanseze primul single din noua era. Invitata la festivalul iHeartRadio din Las Vegas, Rihanna a dezvaluit numele viitorului sau single. Piesa se numeste Diamonds, este produsa de Stargate, [.

Juan Xavier lanseaza a 3-a piesa de pe noul album, Mariposa |AUDIO

Sub supravegherea atenta a producatorului George Hora, Juan Xavier a inceput seria lansarilor in luna august odata cu prima piesa Se fue el amor in colaborare cu Kamelia. Daca dragostea a disparut dintre doi indragostiti in versurile Se fue el amor, a urmat intrebarea fireasca Pe cine iubesti/ A quien amas ca mai apoi piesa [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )