Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna pentru fanii Ed Sheeran: s-a suplimentat numarul de bilete pentru concertul din Bucuresti. Cat costa si la ce categorie sunt disponibile

Adevărul Adevărul,
Veste buna pentru fanii Ed Sheeran: s-a suplimentat numarul de bilete pentru concertul din Bucuresti. Cat costa si la ce categorie sunt disponibile

Veste buna pentru fanii artistului britanic Ed Sheeran 27 de ani): s-a suplimentat numarul de bilete la concertul din 3 iulie 2019, la Arena Nationala din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL! Veste TERIBILA pentru soferii romani: Trei MILIOANE de autoturisme de la noi deja NU MAI POT CIRCULA!

Era masinilor pe motorina sta sa apuna! Autoritatile din mai multe tari au anuntat ca vor interzice circulatia autoturismelor pe motorina, iar comisarul european pentru piata interna si industrie,.

Ce i se pregateste lui Liviu Dragnea de ziua lui. Veste proasta pentru Rezist

Se pregatesc noi proteste Rezist pe retelele de socializare. Se face apel pentru iesirea oamenilor in strada pe 30 octombrie pentru rasturnarea Guvernului Dancila, asta desi noii decizii date de inalta.

Veste proasta pentru romani! Benzina si mancarea se vor scumpi in aceasta iarna

Avertisment pentru romani! Ne asteapta o iarna cu scumpiri pe toate liniile. Cresterea preturilor pentru carburanti da startul unui val urias de cresteri pentru utilitati si chiar si pentru mancare.

Veste URIASA pentru romani: Vor primi mai MULTE PENSII fiecare! Ce DOCUMENT iti trebuie pentru a solicita BANII...

Cei care au lucrat in strainatate pot solicita pensie pentru fiecare tara in care au fost lucratori calificati. Pensiile se vor da in concordanta cu legislatia din statele respective. Casa de pensii din.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )