Libnet.ro
UNICEF

07:46

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Mad Max: Drumul furiei, mai bun, mai mare, mai spectaculos, mai zgomotos

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Mad Max: Drumul furiei, mai bun, mai mare, mai spectaculos, mai zgomotos

Filmul Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei are astazi premiera in cinematografele din Romania. George Miller reuseste, inca o data, dupa 30 de ani, sa surprinda un nou univers post-apocaliptic in care Tom Hardy preia stafeta de la Mel Gibson, intr-o pelicula considerata cel mai mare blockbuster al verii si cel mai bun film din ultimul deceniu. continuă pe Adevărul

Mad Max, in cinematografele romanesti

Creatorul legendarei francize post-apocaliptice Mad Max, George Miller, ocupa din nou scaunul regizoral si aduce, din 15 mai, pe marile ecrane Mad Max: Drumul Furiei, o noua incursiune in universul exploziv al lui Max Rockatansky.

F64 lanseaza un serviciu de buy back: Cum primesti bani pentru echipamentele foto-video vechi

F64 a pregatit un serviciu de buy back, care le permite clientilor sa-si cumpere produse noi la costuri mai mici, folosindu-se de echipamentele foto-video vechi. Ce presupune insa serviciul? Serviciul F64 de buy back se numeste Upgrade, iar prin acesta clientii au posibilitatea de a aduce unul sau mai multe produse foto-video, de la aparate [] F64 lanseaza un serviciu de buy back: Cum primesti bani pentru echipamentele foto-video vechi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO VIDEO Americanii au revenit la Ploiesti. Trupele NATO au survolat orasul cu elicoptere si au prezentat tehnica de lupta la mall

400 de militari americani din trupele NATO s-au oprit miercuri la Ploiesti, pentru o expozitie de echipamente de lupta, in drumul spre Cincu, Brasov, unde vor participa la un exercitiu militar. Dupa ce s-au convins ca nu incepe razboiul, ploiestenii s-au fotografiat cu militarii si au urcat in blindate.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3023 seconds )