Libnet.ro
UNICEF

09:15

FRESH! Brighi lanseaza un nou single de dragoste Love me ft. DORIAN

Devorator Monden Devorator Monden,
FRESH! Brighi lanseaza un nou single de dragoste Love me ft. DORIAN

Dupa ce ne-a cucerit cu Ce te faci?, ca mai apoi sa ne surprinda cu Prada de razboi, o piesa pe care o interpreteaza impreuna cu Speak si Cabron, Brighi lanseaza un nou single de dragoste Love me. Pentru noul single Brighi a facut echipa cu Dorian, una dintre noile achizitii valoroase ale HaHaHa . continuă pe Devorator Monden

FRESH! Vunk lanseaza un nou single, Asa, si?! (lyrics video)

Intr-o perioada in care mai toata lumea spune ca are o problema sociala, economica sau personala, trupa VUNK lanseaza un cantec despre puterea de a spune Asa, si?! la orice ti se intampla. Eu, intre doua strazi, intr-o plimbare, acum vreo zece zile, am gasit o solutie la toate ghinioanele sau momentele neplacute pe .

HOT! Corina lanseaza un nou single fresh Roata se intoarce

Corina nu mai e A ta! Daca vara trecuta iubea aprig si deplin iar iarna s-a odihnit pe Pernele moi, iata ca acum, odata cu venirea verii, ROATA SE INTOARCE! O poveste care se joaca pe ritmuri eclectice ce oscileaza intre dance modern si elemente traditionale romanesti, Roata se intoarce este un produs Roton si .

FRESH! Antonia lanseaza Nu stau in Hawaii, primul single in limba romana!

Antonia a oferit pe pagina ei de facebook o noua piesa fanilor ei. E in limba romana, se numeste Nu stau in Hawaii, si este produsa de The Farmers. Dupa succesul pe care hitul Marabou l-a avut si inca il are in Romania puteam crede ca aceasta piesa va deveni hitul ei de vara, insa .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )