Libnet.ro
UNICEF

14:30

HOT! Lady Gaga isi arata posteriorul pe coperta single-ului Do What U Want feat. R. Kelly!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Lady Gaga isi arata posteriorul pe coperta single-ului Do What U Want feat. R. Kelly!

Excentrica cum o stim cu totii, Lady Gaga nu face nicio exceptie cand vine vorba sa socheze sau sa surprinda, indiferent ca este vorba de videoclipuri, coperti de single-uri sau albume sau de show-urile sale live. Cea mai recenta isprava de acest fel este reprezentata de coperta noului single promotional confirmat de artista, intitulat Do . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga va lansa un nou single promotional pe 4 noiembrie Dope!

Cunoscut anterior sub titlul I Wanna Be With You, noul track a fost interpretat live in premiera pe 1 septembrie la iTunes Festival din Londra. Pe patru noiembrie Lady Gaga isi va lansa noul single promotional pe iTunes. Dope a fost compusa in colaborare cu DJ White Shadow, producatorul piesei fiind legendarul Rick Rubin. Lansarea .

HOT! Lady Gaga prezinta un fragment din piesa in colaborare cu R. Kelly Do What U Want!

Dupa ce zilele trecute ne-a starnit si mai mult interesul dupa ce a dezvaluit un fragment din trackul G. , excentrica artista pare a nu mai avea rabdare si incepe sa posteze online din ce in ce mai multe fragmente din noile sale piese. Cea mai recenta pe aceasta lista este piesa Do What U Want .

HOT! Rihanna, sexy si dark pe coperta single-ului What Now!

Saptamana trecuta RiRi ar fi trebuit sa dezvaluie clipul ultimului sau single, filmarile acestuia avand loc in Thailanda. Din motive necunoscute publicului insa artista nu a lansat clipul nici pana acum, in momentul de fata nestiindu-se inca cand vom avea parte de acesta. Lasand la o parte acest lucru, acum putin timp frumoasa artista din .

HOT! Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu o noua piesa Hold Tight! Vezi aici coperta single-ului!

Asa cum ne-am obisnuit in ultimele doua saptamani, zilele de luni ne fac cunostinta cu noi piese marca Justin Bieber, pe 21 octombrie urmand sa ne delectam cu Hold Tight. Confirmata ca cel de-al treilea single promotional, piesa beneficiaza de o coperta la fel de simpla ca a predecesoarelor sale, avand in mijloc un simbol.

Britney Spears si Lady Gaga, o posibila colaborare inclusa pe albumul Britney Jean?!

Zvonul, care a creat valva in randul fanilor celor doua artiste, a luat nastere in urma unui raspuns de-al lui will. am la o postare de pe Twitter a lui Lady Gaga. Conform speculatiilor, Britney Spears si Lady Gaga ar fi inregistrat impreuna o piesa care se pare ca ar urma sa fie inclusa in tracklistul .

New artist: Ella Henderson isi face debutul cu single-ul Five Tattoos!

Pe numele sau intregGabriella Michelle Henderson, tanara artista in varsta de doar 17 ani este o cantareata si compozitoare britanica devenind cunoscuta publicului din tara sa natala gratie participarii sale la cel de-al noualea sezon X Factor UK, fiind eliminata de public in saptamana a saptea. Ella Henderson a semnat la scurt timp dupa participarea .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )