Libnet.ro
UNICEF

17:16

Solistul trupei System of a Down, despre protestele din Romania: Asa se castiga luptele impotriva legilor nedrepte. Felicitari romanilor!

Hotnews Hotnews,
 Solistul trupei System of a Down, despre protestele din Romania: Asa se castiga luptele impotriva legilor nedrepte. Felicitari romanilor!

Solistul trupei rock System of a Down, armeanul Serj Tankian, a postat, sambata seara, un mesaj pe contul sau de Facebook prin care ii felicita pe romanii care au iesit in strada pentru a sprijini justitia in lupta anti-coruptie, mentionand ca poporul roman este in aceste zile o sursa de inspiratie si ca asa se castiga luptele impotriva legilor nedrepte. continuă pe Hotnews

Solistul trupei System of a Down lauda poporul roman: Asa se castiga o lupta impotriva unei legi nedrepte

Solistul trupei System of a Down, Serj Tankian a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol in care se anunta decizia Guvernului din Romania de a abroga ordonanta de urgenta privind modificarea.

Adrian Nastase, despre protestele din tara: Exista doua Romanii. Una a votului si o Romanie a strazii. Reprezentantii PSD se pare ca au gresit. Ghinion!

Adrian Nastase vorbeste intr-o postare pe blogul personal despre situatia din ultimele zile, cand sute de mii de protestatari au luat cu asalt strazile, manifestandu-se impotriva ordonantei.

Jurnalistii instigatori, despre criza din Romania generata de OUG 13. Robert Turcescu: Modul in care cei din Guvern au procedat arata ca nu sunt normali la cap. Primul care ar fi trebuit sa plece este acest individ, Iordache

Jurnalistul Sabin Orcan, alaturi de deputatul Robert Turcescu si jurnalista de investigatii Emilia Sercan radiografiaza, la B1 TV, criza din Romania generata de incercarea Guvernului Grindeanu de a adopta o ordonanta privind modificarea Codurilor Penale, care ar fi dezechilibrat lupta impotriva coruptiei.

Cum se vad protestele din Romania in presa internationala. in a patra zi de manifestatii, peste 100.000 de oameni au iesit in strada impotriva OUG privind modificarea Codurilor Penale

Este a patra seara de proteste in Romania impotriva Ordonantelor de Urgenta privind modificarea Codurilor Penale, iar manifestatiile din Bucuresti si din celelalte orase din tara au devenit, din nou, principalul subiect de dezbatere in presa internationala.

Lovitura pentru Antena 3: CNN a apelat la un reporter Pro TV ca sa explice evenimentele din Romania, desi postul lui Voiculescu e afiliat retelei americane

Corespondentul Stirilor Pro TV, Catalin Radu Tanase, a fost invitatul CNN pentru a vorbi despre criza din Romania si protestele masive din toata tara. De remarcat ca postul american de stiri a apelat la un reporter Pro TV si nu la un angajat al Antenei 3, postul lui Dan Voiculescu, care e afiliat retelei americane.

A sasea zi consecutiva de proteste din Romania, in atentia presei internationale. BBC: Multi protestatari nu au incredere ca Guvernul isi va respecta cuvantul

Protestele din Romania au continuat sa fie in atentia presei internationale. in a sasea zi consecutiva de proteste fata de deciziile Cabinetului Grindeanu privind Justitia, aproximavit 600. 000 de persoane au manifestat, in tara, dintre care jumatate in Piata Victoriei.

FOTO: Solistul formatiei System of a Down ii felicita pe protestatarii romani, pe pagina sa de Facebook

Artistul libanez-american Serj Tankian, considerat a fi unul dintre cei mai buni vocalisti din istoria muzicii heavy metal, pentru activitatea sa in formatia System of a Down, i-a felicitat pe romani, pe pagina sa de Facebook, pentru lupta impotriva legilor nedrepte.

Lovitura pentru Antena 3. Reteaua americana partenera, CNN, l-a invitat pe reporterul Pro TV, Catalin Radu Tanase sa analizeze criza din Romania

Jurnalistul si corespondentul Stirilor Pro TV, Catalin Radu Tanase, a fost invitat de postul CNN pentru a discuta despre criza politica din Romania si despre protestele masive care au cuprins intreaga tara.

Klaus Iohannis a ajuns in Malta, unde are loc reuniunea informala a Consiliului European: Situatia din Romania este complicata. Am incredere in oamenii mei

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la reuniunea informala a Consiliului European, la Malta. intr-o declaratie de presa, seful statului vorbeste despre protestele stradale.

inainte de a fi presedinte de banca SUNT TATA SI iMI PASA de viitorul copiilor mei si al tarii in care locuiesc! Stevenvan Groningen, CEO al Raiffeisen Bank Romania, isi explica prezenta la protestele din Piata Victoriei

Prezenta lui Stevenvan Groningen, CEO al Raiffeisen Bank Romania, la protestele din Piata Victoriei a starnit o multime de reactii adverse si conspirationiste din partea unor diversi politicieni.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )