Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Egipt: O cantareata a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru incitare la desfrau

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Egipt: O cantareata a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru incitare la desfrau

Un tribunal din Cairo a condamnat marti o cantareata egipteana la doi ani de inchisoare pentru incitare la desfrau, dupa aparitia ei intr-un videoclip care este deosebit de sugestiv, a spus o sursa judiciara, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Acuzata de moartea unei fetite de cinci ani, doctorita Georgeta Calinescu a fost condamnata, definitiv, la inchisoare

Trimisa in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce o fetita de cinci ani a murit in spital, din cauza unei infectii digestive tratate gresit, doctorita Georgeta Calinescu a fost condamnata de catre Curtea de Apel Oradea.

Centrul cultural va fi redeschis publicului cu recitalurile Craciunului vienez. De doi ani, spectacolele din sala mare au fost interzise

Un spectacol muzical va avea loc, dupa mai mult de doi ani, in sala mare a Centrului Cultural Dragan Muntean, din Deva.

Mandatul lui Stoltenberg la conducerea NATO, prelungit cu doi ani

Mandatul secretarului feneral al NATO Jens Stoltenberg la conducerea celei mai mari aliante militare din lume a fost prelungit de cele 29 de state membre cu doi ani, pana la 30 septembrie 2020, a anuntat marti Alianta Nord-Atlantica intr-un comunicat, relateaza The Associated Press.

Caz socant in Romania! Fetita de doi ani, pusa de parinti sa fumeze si sa bea. Imagini scandaloase

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un caz socant. O fetita de doi ani este pusa de parinti sa fumeze si sa bea. Scenele care pot afecta emotional au fost filmate in.

ZERO lei pentru Pasajul de la Domnesti in 2018, desi are contractul semnat de peste sapte luni, iar licitatia a durat peste doi ani

Pasajul rutier suprateran de la Domnesti peste Centura Capitalei, unul dintre proiectele critice pentru fluidizarea traficului intr-o zona sufocata de trafic de tranzit si local, nu a primit nici un leu in proiectul de buget pe 2018 aprobat de Guvern si trimis Parlamentului spre aprobare. Taierea finantarii vine in contextul in care contractul este semnat de mai bine de sapte luni, dupa ce si asa licitatia a durat peste doi ani, o intarziere incredibila pentru un proiect esential din zona Capitalei.

Cotatia petrolului Brent a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Cotatia petrolului Brent a urcat ieri la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, in urma informatiilor ca o conducta importanta din Marea Nordului va fi inchisa timp de mai multe saptamani pentru reparatii, transmite MarketWatch.

Accident pe trecerea de pietoni. O femeie si un copil de aproape doi ani au fost loviti

O femeie, in varsta de 32 de ani, traversa strada impreuna cu copilul sau de un an si sase luni. Desi au traversat regulamentar, un sofer neatent i-a lovit vineri pe o trecere de pietoni din.

Mama si fetita sa de doi ani, din Prahova, au disparut de zile intregi. Cum le-au gasit autoritatile si ce decizie a luat femeia

Alexandra Iuliana Mircioiu este o tanara mama de doar 21 de ani. Aceasta impreuna cu fetita sa de doar 2 aniei au fost date disparute de acasa, chiar de catre tatal fetitei, in urma cu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )