Libnet.ro
UNICEF

20:45

Canta acum cu mine, cifre mai mici decat la debut, dar peste Asia Express

Adevărul Adevărul,
Canta acum cu mine, cifre mai mici decat la debut, dar peste Asia Express

Cea de-a doua editie a show-ului muzical Canta acum cu mine a clasat Pro TV la o distanta extrem de mica fata de concurenta, insa a tinut mai putini telespectatori in fata micilor ecrane spre deosebire de editia de debut. continuă pe Adevărul

NASA anunta explozia unui meteorit cu o putere de zece ori mai mare decat cea a bombei de la Hiroshima

NASA a anuntat luni explozia unui meteorit in atmosfera Terrei, survenita in decembrie, si a carei putere a fost de zece ori mai mare decat cea a bombei atomice lansate deasupra Hiroshimei in 1945, relateaza.

Fondator Clever Taxi: Experienta investitorului a fost mai importanta decat banii primiti

Antreprenorul roman Mihai Rotaru, cofondator al aplicatiei de mobil Clever Taxi, prin care se cheama taxiurile, sustine ca pentru el mai importanta decat banii a fost experienta investitorului MyTaxi, care a cumparat start-ul romanesc.

CONFERINTA BURSA: ANTREPRENORIATUL FARA GEN / SIEGFRIED MURESAN - EUROPARLAMENTAR: Femeile castiga cu 16% mai putin decat barbatii, in UE

Femeile castiga in Uniunea Europeana cu 16% mai putin decat barbatii, iar Executivul comunitar si-a propus un plan privind reducerea acestui decalaj, precum si pentru a incuraja femeile sa isi asume roluri de conducere in politica si in afaceri, a declarat deputatul european Siegfried Muresan, intr-un mesaj video transmis Ziarului BURSA in cadrul Conferintei Antreprenoriat fara gen.

Un electrician de 57 de ani le-a facut sa planga pe vedetele de la Canta acum cu mine cu piesa My Way VIDEO

Un electrician in varsta de 57 de ani a emotionat pana la lacrimi juriul show-ului Canta acum cu mine cu interpretarea piesei My Way a lui Frank Sinatra.

Un meteorit a explodat deasupra Marii Bering. Explozia a fost de 10 ori mai puternica decat cea de la Hiroshima

O explozie a unui meteorit deasupra Marii Bering la sfarsitul anului trecut a eliberat de 10 ori mai multa energie decat bomba atomica care a distrus Hiroshima, conform oamenilor de stiinta.

FOTO Explozia unui meteorit peste Marea Bering, de 10 ori mai mare decat Hiroshima

Explozia unui meteorit deasupra Marii Bering la sfarsitul anului trecut a eliberat de 10 ori mai multa energie decat bomba atomica care a distrus Hiroshima, au dezvaluit oamenii de stiinta, relateaza The Guardian.

Balanta de plati a avut in ianuarie 2019 un deficit de peste 16 ori mai mare decat in ianuarie 2018

In luna ianuarie 2019, contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 114 milioane euro, comparativ cu 7 milioane euro in luna ianuarie 2018, arata datele transmise luni de Banca Centrala. Daca privim mai in detaliu, vedem ca balanta bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 476 milioane euro, iar balanta veniturilor primare, balanta veniturilor secundare si balanta serviciilor au inregistrat excedente mai mari cu 181 milioane euro, cu 141 milioane euro, respectiv cu 47 milioane euro.

CONFERINTA BURSA: ANTREPRENORIATUL FARA GEN / MARCEL DUMITRU MICLAU, ANOFM: Somajul masculin mai ridicat decat cel feminin, in tara noastra

La nivel mondial, rata somajului este de 5%, iar la nivel european 6,6% avand in vedere ca tehnologizarea face ca locurile de munca sa fie, uneori, mai putine, potrivit datelor Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )