Libnet.ro
UNICEF

20:17

Cati telespectatori au vazut prima editie Visuri la cheie 2019 si cum arata prima casa renovata din noul sezon FOTO

Adevărul Adevărul,
Cati telespectatori au vazut prima editie Visuri la cheie 2019 si cum arata prima casa renovata din noul sezon FOTO

Prima editie a noului sezon Visuri la cheie, care marcheaza revenirea lui Dragos Bucur in rolul de prezentator, a fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor, plasand Pro TV pe primul loc in topul audientelor. continuă pe Adevărul

PRIMA ZI DE SCOALA 2019. Veste proasta pentru elevi in prima zi de scoala

PRIMA ZI DE SCOALA 2019 Ministrul interimar al Educatiei, Valer-Daniel Breaz, considera regretabil faptul ca exista scoli care nu vor incepe la timp noul an scolar. PRIMA ZI DE SCOALA 2019Este.

PRIMA ZI DE SCOALA 2019. Anuntul facut de Klaus Iohannis in Prima zi de scoala

PRIMA ZI DE SCOALA 2019 Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la deschiderea noului an scolar, ca unii politicieni se tem de scoala deoarece in institutiile de invatamant sunt formati oamenii care.

FOTO Ce se intampla in prima editie Sef sub acoperire de la Pro TV: protagonist este fondatorul unui mare lant de pizzerii

Noul reality show al postului Pro TV, Sef sub acoperire, are premiera in aceasta seara, 12 septembrie, iar in prima editie unul dintre fondatorii unui cunoscut lant de pizzerii va deveni un simplu angajat in propria firma si va descoperi cum functioneaza de fapt lucrurile.

Cel mai tanar primar din Romania, in prima editie Chefi la cutite. Ce a gatit edilul: Am dat licenta intre cele doua tururi de alegeri VIDEO

Cel mai tanar primar ales in Romania, Alin Adrian Nica, din comuna Dudestii Noi, judetul Timis, a impresionat juriul Chefi la cutite in prima editie din sezonul 7 al show-ului de la Antena 1.

Un supravietuitor al tragediei din Colectiv a impresionat juriul in prima editie MasterChef. Ce a gatit VIDEO

In prima editie al noului sezon MasterChef Romania, de luni seara, un supravietuitor al tragediei din Colectiv a reusit sa impresioneze juriul cu preparatul sau.

PRIMA ZI DE SCOALA 2019. Decizie-soc luata de elevi in Prima zi de scoala

PRIMA ZI DE SCOALA 2019Consiliul National al Elevilor indeamna elevii din Romania sa protesteze, cu ocazia inceperii cursurilor din anul scolar 2019-2020, afisand o banderola neagra pe brat, fata de.

ORGANIZATIA MONDIALA A TURISMULUI: Turismul international, in crestere cu 4% in prima jumatate a anului 2019

Sosirile turistice internationale au cres-cut cu 4% din ianuarie pana in iunie 2019, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit celui mai recent barometru mondial al turismului UNWTO lansat de Organizatia Mondiala a Turismului OMT).

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )