Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai urmarite programe de stiri in luna alegerilor: Ce jurnal a depasit pragul de 2 milioane de telespectatori FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai urmarite programe de stiri in luna alegerilor: Ce jurnal a depasit pragul de 2 milioane de telespectatori FOTO

Programele de stiri au atras multi telespectatori in luna noiembrie, cand alegerile prezidentiale au marcat spatiul public. Au fost cresteri vizibile, comparativ cu octombrie, atat pentru Pro TV si Antena 1, cat si pentru Digi 24, Romania TV sau Kanal D. continuă pe Adevărul

Cele mai bune 10 filme de Craciun pe care sa le vezi in luna decembrie

Luna decembrie este cea mai potrivita pentru a urmari filme de Craciun, asa ca ti-am pregatit o lista cu cele mai bune pe care sa le vezi in perioada asta. Cand spiritul sarbatorilor.

ASTA NU SE POATE! CELE MAI STANJENITOARE MOMENTE traite de Adela Popescu! Esti atat de...

Adela Popescu si-a amintit, in cadrul unui interviu pentru Perfecte. ro, de cele mai ciudate si amuzante momente din viata sa.

Microintreprinderile inregistreaza cele mai multe restante la plata

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit unei companii de consultanta.

Cele mai frumoase mesaje, felicitari si SMS-uri de sfantul Nicolae

Pe 6 decembrie, este Sfantul Nicolae sau Mos Nicolae, asa cum il cunosc copiii. Toti cei care poarta numele de Nicolae, Nicoleta, Nicusor, Niculita, Niculina, Nicu, Nicole si alte derivate ale acestora isi serbeaza ziua numelui. Mesaje, felicitari si SMS-uri de Sfantul Nicolae Pentru cei care doresc sa transmita un gand bun, o urare sau .

Simona Halep, lectie de stil si eleganta atunci cand nu este pe terenul de tenis. Cele mai tari tinute din 2019 FOTO

Simona Halep a impresionat iubitorii sportului alb prin stilul de joc si spiritul de lupta, dar cand a avut ocazia a oferit si lectii de stil si eleganta. S-a intamplat la evenimentele publice la care a participat, cand a ales sa poarte tinute care au intors toate privirile. Simona Halep distrugatoare pe terenul de .

Care sunt cele mai bune filme si seriale ale anului 2019: topul intocmit de American Film Institute

American Film Institute AFI) a anuntat care sunt cele mai bune zece lungmetraje si seriale TV ale anului 2019, reprezentative pentru realizarile din ultimele 12 luni.

Google Play Awards 2019: care sunt cele mai populare aplicatii si jocuri de pe Android

La mai putin de o zi dupa ce Apple a publicat cele mai populare aplicatii in AppStore, cei de la Google si-au publicat propriile liste. incercand sa multumeasca atat capra, cat si varza,.

Care au fost cele mai bune aplicatii si jocuri de mobil in 2019, dar cele mai populare

Chiar daca ti-ai facut un obicei din a descarca semnificativ mai putine aplicatii decat in urma cu cativa ani, clasamentul Apple cu cele mai bune aplicatii iti arata ca sunt create.

7 cele mai frumoase destinatii exotice

Plaje perfecte cu nisip fin, ape limpezi, cocotieri sau palmieri, panorame superbe si cocktailuri, toate intregesc tabloul divin al unei destinatii exotice. Cei mai multi dintre noi ne dorim, macar o data in.

Utile: Europa este intr-o situatie extrem de critica privind mediul inconjurator; Cele mai interesante locuri din lume pentru a fi voluntar

Beneficiile consumului de peste - ce se intampla in organism daca consumi doua portii pe saptamana. Rata mortalitatii infantile este de cinci ori mai mare in Tulcea decat in Bucuresti. Care sunt cauzele.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )