Libnet.ro
UNICEF

15:15

Al cincilea Golden Buzz de la Romanii au talent, criticat de telespectatori: Jumatate din coregrafie e furata VIDEO

Adevărul Adevărul,
Al cincilea Golden Buzz de la Romanii au talent, criticat de telespectatori: Jumatate din coregrafie e furata VIDEO

Momentul care a primit cel de-al cincilea Golden Buzz in editia din 28 februarie a show-ului Romanii au talent a primit critici din partea telespectatorilor. continuă pe Adevărul

GOLDEN BUZZ la Romanii au talent! O fetita de 11 ani I-A CUCERIT pe Smiley si Pavel Bartos! (VIDEO)

Seara speciala la Romanii au talent! Daria Calagaru, o fetita de doar 11 ani din Deva, a cucerit publicul cu o coregrafie pe hoverboard, pe ritmul unei melodii. Smiley si Pavel Bartos i-au acordat.

Daria Maria, fata de aur de la Romanii au Talent. Cum a reusit sa primeasca Golden Buzz din partea lui Smiley si a lui Pavel Bartos

Daria Maria Calugaru a fost prima norocoasa a serii! Dupa povesti emotionante nenumarate si numere spectaculoase, si-a facut loc micuta Daria care a luminat intregul platou. Gingasia si inteligenta sa i-a uimit pe Andi si Florin. Ulterior, Smiley si Bartos nu s-au mai putut abtine si i-au oferit primul Golden Buzz al serii. Daria Maria, .

Scandal la Romanii au Talent! Golden Buzz-ul lui Smiley si Pavel Bartos, contestat! (VIDEO)

Daria Calugaru a impresionat pe toata lumea cu dansul ei, aseara, 28 februarie, la Romanii au Talent. Ba mai mult, fata a primit Golden Buzz din partea lui Smiley si Pavel Bartos. Cu toate acestea,.

Smiley, reactie dura dupa ce Golden Buzz a fost contestat! Sterg toate comentariile adultilor care... (FOTO)

Alegerea lui Smiley si Pavel Bartos, de a-i da Golden Buzz Dariei Calugareanu, a dat nastere unei controverse. Mai exact, fetita a fost acuzata ca si-ar fi copiat dansul si ca nu a spus adevarul cu privire la.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )