Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine este Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019. Un grav accident i-a schimbat viata: Ma consider foarte norocos

Adevărul Adevărul,
Cine este Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019. Un grav accident i-a schimbat viata: Ma consider foarte norocos

Dragos Moldovan a fost desemnat de telespectatori castigatorul Vocea Romaniei 2019 si i-a adus lui Tudor Chirila cea de-a patra victorie in show-ul de la Pro TV. Originar din Timisoara, tanarul in varsta de 21 de ani este student la Conservator si se considera un om norocos, mai ales dupa ce a suferit un grav accident, iar medicii nu-i da dadeau nicio sansa de supravietuire. continuă pe Adevărul

VIDEO Cine este Dragos Moldovan, castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei

Dragos Moldovan este castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei si al marelui premiu de 100. 000 de euro. Dragos echipa lui Tudor Chirila) s-a luptat in marea finala cu Andi Tolea echipa lui Smiley), Jasmina Rasadean echipa Irinei Rimes) si Elena Bozian echipa lui Horia Brenciu). Dragos Moldovan a castigat sezonul 9 Vocea Romaniei Tanarul artist care .

Video: Dragos Moldovan a castigat Vocea Romaniei 2019

Dragos Moldovan echipa lui Tudor Chirila) a castigat Vocea Romaniei 2019. Pe locul 2 s-a clasat Andi Tolea echipa Smiley), potrivit Libertatea.

Dragos Moldovan este castigatorul Vocea Romaniei, sezonul 9. A plecat acasa cu 100.000 de euro

Ultima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei este difuzata de postul de televiziune Pro TV, vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30. Pentru marele premiu de 100. 000 de euro se lupta patru concurenti: Dragos Moldovan echipa lui Tudor Chirila), Andi Tolea echipa lui Smiley), Jasmina Rasadean echipa Irinei Rimes) si Elena Bozian echipa lui Horia .

Marele castigator Vocea Romaniei. Publicul a decis ca EL sa plece acasa cu trofeul sezonului 9

Vineri seara a avut loc finala sezonului 9 a emisiunii Vocea Romaniei.

Elena Bozian, inginera care a invins-o pe fiica lui Adi Minune in semifinale. Cine este finalista lui Horia Brenciu de la Vocea Romaniei

Marea finala a emisiunii Vocea Romaniei se apropie cu pasi repezi. in seara aceasta aflam cine se va bucura de titulatura de Vocea Romaniei 2019. Surpriza din semifinale a venit din partea Elenei Bozian, tanara inginera care a reusit sa ajunga la ultimul pas in competitie, desi nu are studii in domeniu si nici experienta.

Mesajul lui Tudor Chirila, dupa ce Dragos Moldovan a castigat vocea Romaniei

Dragos Moldovan este castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei. Dragos a incantat publicul din intreaga tara, a fost votat masiv si a primit marele premiu de 100. 000 de euro. Tudor Chirila a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca Dragos a castigat concursul si la finalul emisiunii a avut un mesaj de .

Dragos Moldovan, finalistul de la Vocea Romaniei care a ramas desfigurat dupa un accident. Cum arata inainte

Despre cantaretul de rock, cu o voce iesita din comun, deja stie toata lumea. Cand spui Dragos Moldovan, deja stii despre cine este vorba. Dar cata lume stie prin ce momente grele a trecut Dragos, momente in urma carora a ramas desfigurat. Dragos Moldovan, finalistul de la Vocea Romaniei care a ramas desfigurat dupa un .

Mesajul lui Smiley, dupa ce Dragos Moldovan a castigat Vocea Romaniei

Dragos Moldovan a castigat sezonul 9 Vocea Romaniei si marele premiu de 100. 000 de euro. Prestatia de vineri seara i-a facut pe cei patru jurati sa il aplaude in picioare, iar Smiley a avut un mesaj special de transmis. Artistul a reactionat pe contul personal de Instagram. Smiley, dupa ce Dragos Moldovan a castigat Vocea .

Emotii URIASE pentru Tudor Chirila! S-a intamplat imediat ce Dragos Moldovan a castigat Vocea Romaniei! Totul a fost facut public

Dragos Moldovan a castigat sezonului 9 Vocea Romaniei. CUTREMUR iN MUZICA POPULARA! IONUT DOLANESCU, iN LACRIMI! S-A iNTAMPLAT LA ORA 5 DIMINEATA! DIN PACATE, MARIA CIOBANU Dragos a.

Pe cine a sustinut Mihaela Radulescu in finala Vocea Romaniei, de la PRO TV. A reactionat public

Mihaela Radulescu a urmarit cu sufletul la gura finala sezonului 9 Vocea Romaniei si a avut chiar si un favorit in marea finala. Vedeta l-a sustinut pe Andi Tolea, concurentul din echipa lui Smiley. Marele premiu de 100. 000 de euro a fost castigat insa de Dragos Moldovan, din echipa lui Tudor Chirila. Mihaela Radulescu, alaturi .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )