Libnet.ro
UNICEF

07:00

Romanii au talent a avut cel mai slab debut din istorie: cati telespectatori s-au uitat la prima editie

Adevărul Adevărul,
Romanii au talent a avut cel mai slab debut din istorie: cati telespectatori s-au uitat la prima editie

Show-ul Romanii au talent a revenit pe micile ecrane cu sezonul 10, insa audienta de debut inregistrata de Pro TV a fost cea mai mica de pana acum. continuă pe Adevărul

ESTE OFICIAL! Afla cine este desemnat cel mai FRUMOS barbat din lume! Doamnelor si domnisoarelor, veti ramane UIMITE (GALERIE FOTO)

Doamnelor si domnisoarelor, este oficial! Robert Pattinson a fost declarat cel mai frumos barbat din lume, in urma masuratorilor care se raporteaza la Sectiunea de AurGolden Ratio.

Neymar, la 28 de ani - Cine este cel mai bun jucator din istorie si cum vede viitorul Braziliei

Neymar a implinit miercuri 28 de ani, iar FIFA a publicat pe site-ul oficial un interviu special cu brazilianul. Starul celor de la PSG a vorbit despre ce a insemnat ratarea Copei America pentru el, dar si despre cum vede actuala echipa a Braziliei. A precizat care este cel mai bun jucator din istorie din punctul sau de vedere si l-a laudat pe Kylian Mbappe, coechipierul sau de la campioana Frantei.

Robert Pattinson este cel mai frumos barbat din lume! Cine a decis asta!

Robert Pattinson este oficial cel mai frumos barbat din lume! Iar asta nu o spune vreun clasament oarecare, ci oamenii de stiinta! Iata cum este posibil acest lucru! .

De necrezut: Melania Trump are un amant?!? Cine este barbatul caruia nu ii e frica de cel mai puternic om din lume

Vestea care a facut inconjurul lumii a fost ca Melania Trump are un amant. Este sau nu adevarata escapada sotiei liderului de laWashington? Cine este barbatul care nu se teme ca a pus ochii pe sotia pretedintelui Statelo Unite ale Americii? Melania Trump are un amant? Cine este barbatul? Momente extrem de delicate in familia .

FOTO Cum arata cel mai nou cinematograf din Bucuresti, unde iti vei putea comanda mancare de la restaurant in timpul filmului

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului 2018 ca va intra pe piata din Romania . Pe 27 decembrie Cinemax a inaugurat primul cinematograf, in Veranda Mall, in urma unei investitii de 2.

Madalina Ghenea a pus GHEARA pe cel mai BOGAT mostenitor din Italia. PRIMELE IMAGINI cu iubi miliardar (FOTO)

Madalina Ghenea a publicat primele imagini cu iubitul ei. Barbatul e fiul celui mai bogat om din Italia, cu o avere de 24,7 miliarde de euro! SOC TOTAL LA PRO TV! CABRAL IBACKA A FACUT ANUNTUL: ADIO,.

O NOUA ALIANTA IN AVIATIE: Air France, KLM, Delta si Virgin Atlantic lanseaza unul dintre cel mai importante parteneriate din lume

Cu doar putin timp in urma, Air France, KLM, Delta si Virgin Atlantic au anuntat semnarea unui nou parteneriat, oferind astfel o selectie mai larga de rute si progame extinse de fidelizare pasagerilor care calatoresc intre Europa, Marea Britanie si America de Nord, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Topul bogatilor din Ligue 1 - Neymar, lider detasat; Thomas Tuchel, cel mai bine platit antrenor

LEquipe a anuntat care sunt cel mai bine platiti jucatori din Ligue 1 si care sunt salariile antrenorilor din campionatul Frantei. Deloc surprinzator, PSG este lider la toate capitolele. Top 10 al celor mai bine platiti fotbalisti este format in totalitate din jucatori de la campioana Frantei, in frunte cu Neymar. De asemenea, Thomas Tuchel este antrenorul cu cel mai mare salariu din Ligue 1.

HOROSCOP. CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: VINERI 7 FEBRUARIE 2020. E cel mai important moment din viata berbecilor

Iata pentru VINERI 7 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Cum aratau Pavel Bartos si Smiley in 2010, la prima editie Romanii au Talent. Abia ii mai recunosti FOTO

Vedetele PROTV s-au schimbat mult, odata cu trecerea anilor. Echipa formata din Pavel Bartos si Smiley este indragita de catre publicul roman, iar in prezent nu mai seamana prea tare cu cei urma cu un deceniu. Atunci cand debuta emisiunea Romanii au Talent, cei doi erau deja celebri, insa si-au consolidat si rolul pe scena .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )