Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cine sunt finalistii Vocea Romaniei si interpretarile care au cucerit publicul

Adevărul Adevărul,
Cine sunt finalistii Vocea Romaniei si interpretarile care au cucerit publicul

Telespectatorii au decis vineri seara cine sunt cei patru finalisti ai celui de-al noualea sezon Vocea Romaniei. continuă pe Adevărul

Cine sunt concurentii Vocea Romaniei care merg in finala. Cati oameni au Brenciu, Irina Rimes, Smiley si Tudor Chirila

In aceasta seara, de la ora 20:30, telespectatorii Pro TV, pot urmari ultima semifinala, iar lupta este incinsa si cu multa tensiune. Pe langa mult-ravnitul trofeu s-a pus in joc si un cec in valoare de 100. 000 de euro, la fel ca anul trecut. De altfel, sezonul 9, pana acum, a adus si contre intre .

Cine sunt juratii de la Imperiul Leilor. Investitorii care vor finanta afacerile concurentilor de la PRO TV

Romanii se pregatesc sa ia la cunostinta cele mai bune idei de afaceri si sa asculte deznodamantul investitorilor care li se alatura show-ului. Cine face parte din juriul show-ului Imperiul Leilor? Cine sunt juratii emisiunii Imperiul Leilor? Imperiul Leilor aduce o premiera pentru romani. in cadrul show-ului poti castiga finantare pentru ideea ta de afacere.

Cine este, de fapt, Horia Brenciu. Juratul Vocea Romaniei s-a lansat la TVR, la emisunea Robingo

Toata lumea sti cine este Horia Brenciu, cantaret, entertainer si prezentator roman de televiziune, mai nou jurat la Vocea Romaniei, insa putini stiu care este de fapt numele complet si adevarat al artistului. Cine este, de fapt, Horia Brenciu in buletin, Horia este de fapt Horea, iar antrenorul mai raspunde si la numele de Augustus, .

Vocea Romaniei, semifinale: Concurentul care l-a emotionat pe Tudor Chirila. Cine e Dragos Moldovan

In semifinala de vineri 6 decembrie, Dragos Moldovan, din echipa lui Tudor Chirila, a impresionat inca odata audienta si juratii, acelasi lucru s-a intamplat si in ultima semifinala, din 13 decembrie. Vocea Romaniei, semifinale: Concurentul care l-a emotionat pe Tudor Chirila Un moment de forta, de rock autentic, facut de Dragos Moldovan, din echipa lui .

Vocea Romaniei, regulamentul sezonului 9. Cine alege castigatorii si cum poti vota

Cel de-al noualea sezonal talent show-uluiVocea Romaniei a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartos a revenit in functia de prezentator, Andra este inlocuita de Horia Brenciu, in timp ce Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila si-au pastrat rolurile de antrenori. Vocea Romaniei, regulamentul sezonului 9 Regulamentul semifinalelor este putin schimbat, fata .

Te Cunosc de Undeva, marea finala, la Antena 1: cine sunt cei 4 finalisti din aceasta seara

Ultimul sezon al uneia din cele mai indragite emisiunii de pe postul de televiziune Antena 1 a auns la final! Astfel, editia cu numarul 14 si-a desemnat finalistii. Cine sunt acestia? Te Cunosc de Undeva este versiunea romaneasca a reality show-ului Your Face Sounds Familiar in care vedetele imita cantereti celebri, pe care toata lumea .

inscrieri Vocea Romaniei 2020. Cum trebuie sa procedezi ca sa participi

The Voice este un format inovator care schimba regulile in ceea ce priveste concursurile de talente. Nu conteaza ce varsta sau meserie ai, nu conteaza cum arati, daca esti inalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat, tot ceea ce conteaza este VOCEA. Vocea Romaniei este un show in care numai cei mai buni .

Ce a facut Pavel Bartos, aseara, dupa ce a plecat de la Vocea Romaniei. E aproape doua noaptea

Vineri, 13 decembrie, a avut loc ultima semifinala Vocea Romaniei. Ce a facut gazda emisiunii de talente, Pavel Bartos, dupa ce s-a tras cortina? Actorul s-a dat de gol pe Instagram. Ce a facut Pavel Bartos, aseara, dupa ce a plecat de la Vocea Romaniei? Vineri, 13 decembrie 2019, a avut loc semifinala concursului de .

Juratii de la Vocea Romaniei, salarii record. Cati bani primesc Horia Brenciu, Tudor Chirila, Smiley si Irina Rimes

Antrenorii de la Vocea Romaniei au salarii impresionante, iar cei din public se vor mira sa afle ce sume incaseaza, pentru un singur sezon, artistii Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu si Tudor Chrila, care ii jurizeaza pe concurenti. Vedetele de la PRO TV au toate motivele sa ii incurajeze pe cei pe care ii pregatesc, .

Smiley si Tudor Chirila nu au reusit sa fie peste Delia si Cheloo. Audientele Vocea Romaniei si iUmor

Vocea Romaniei, celebrul show difuzat de postul de televiziune Pro TV a coborat aseara in clasamentul audientelor TV, de pe intreg teritoriul Romaniei. Emisiunea in a carui juriu se afla Smiley si Tudor Chirila a fost mai putin urmarita de show-ul de la Antena 1. Batalia pentru audiente TV Conform ultimelor audiente TV inregistrate aseara, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )