Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premiera intr-un show TV din Romania: surpriza din finala Vocea Romaniei

Adevărul Adevărul,
Premiera intr-un show TV din Romania: surpriza din finala Vocea Romaniei

In premiera intr-un show TV din Romania, telespectatorii se vor bucura de experienta realitatii augmentate in marea finala Vocea Romaniei. continuă pe Adevărul

Vesti proaste pentru toti pensionarii. Pensia minima din Romania a fost inghetata la 704 lei. Cine ia aceasta indemnizatie

Ministrul Muncii a anuntat inghetarea pensiei minime la suma de doar 704 lei. Violeta Alexandru a considerat ca aceasta suma trebuie primita de o anumita categorie. Cine va urma sa beneficieze de ea? Pensia minima din Romania, inghetata la 704 lei Ministrul Muncii a anuntat astazi, de la Guvern, inghetarea pensiei minime la doar 704 .

Dr. Sofia Nistor, una dintre putinele femei neurochirurg din Romania: Pacientii nu sunt masinarii, sunt fiinte vii cu diferite moduri de evolutie si raspuns diferit la tratament

Intr-o specialitate dominata de barbati, dr. Sofia Nistor este una dintre putinele femei neurochirurg din Romania. S-a perfectionat in Franta, a lucrat in Elvetia, unde a invatat ca nu doar pacientii trebuie sa aiba incredere in medici, ci si medicii in pacienti si s-a intors in Romania, unde exista perceptia ca sistemul medical este ingrozitor. Ce diferente a observat intre spitalele din vest si cele din Romania si care sunt noile tendinte in neurochirurgie?.

Vaccinarea copiilor din Romania, obligatorie: ce si-a propus ministrul Sanatatii

In cazul in care ai avut vreodata o problema cu vaccinurile si ai ignorat cu entuziasm riscurile la care iti expui copilul prin astfel de practici, este important sa ai in vedere ca respectivele injectii vor deveni obligatorii. Se discuta de foarte mult timp de posibilitatea introducerii vaccinarii obligatorii in Romania, printr-o lege cat se .

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun! Alocatiile copiilor s-ar putea mari. Iata cat ar putea primi in plus, dupa ce Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat amendamentul depus de PSD? Alocatiie copiilor s-ar putea mari! Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun. PSD s-a .

Veste proasta pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu Autostrada Soarelui in urmatorii doi ani

Soferii din Romania mai primesc o veste proasta. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile de reparatie vor dura doi ani si vor costa 20 de milioane de euro. Pentru a nu ingreuna foarte mult circulatia autoturismelor, se va lucra pe sectoare restranse. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile vor dura doi ani Lucrarile .

Operatorii gazoconductelor din Romania si Ucraina au semnat un acord privind tranzitul gazelor naturale

Operatorii sistemelor de transport al gazelor naturale din Romania si Ucraina au semnat un acord de interconectare care permite furnizarea gazelor din Turcia si sudul Europei catre Ucraina si Republica Moldova, a anuntat miercuri compania ucraineana, transmite Reuters.

Florin Citu: Sistemul de pensii din Romania are nevoie de o revizuire completa

Sistemul de pensii din Romania are nevoie de o revizuire completa, care sa se concentreze asupra contributiilor si fondurilor private pentru a deveni sustenabil, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, intr-un interviu acordat marti Reuters.

Alex Benchea, alpinistul nevazator din Romania, a ajuns pe varful Kilimanjaro

Daca ti-ai pierde vazul, te gandesti probabil ca viata ti s-a terminat, dar nevazatorul Alex Benchea a ales sa fie alpinist si sa cucereasca unele dintre cele mai dificile varfuri din lume. Un exemplu demn de urmat pentru cei care intampina dificultati in viata, Alex Benchea tocmai si-a trecut o noua performanta de invidiat. Tanarul .

Alex Benchea, primul alpinist nevazator din Romania, a cucerit varful Kilimanjaro (5.895 m)

Alex Benchea este primul alpinist nevazator din Romania care a escaladat varful Kilimanjaro din Africa, de 5895 de metri, la finalul unei expeditii incepute in 10 decembrie.

Biciclistii Glovo mai patrund intr-un oras din Romania

Startup-ul Glovo, prin care biciclistii fac un ban in plus livrand mancare de la restaurante, cu ajutorul unei aplicatii de mobil, mai adauga un oras din Romania in care opereaza.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )