Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cum s-a votat in finala Eurovision Romania. Diferentemari intre ce si-au dorit romanii si ce a preferat juriul international

Adevărul Adevărul,
Cum s-a votat in finala Eurovision Romania. Diferentemari intre ce si-au dorit romanii si ce a preferat juriul international

Ester Peony va reprezenta Romania la Eurovision 2019 in urma unei victorii neasteptate, dupa ce patru din cei sase membri ai juriului i-au acordat punctaj maxim. Totusi, cantareata s-a aflat la coada clasamentului in ceea ce priveste preferintele telespectatorilor. continuă pe Adevărul

Ester Peony a castigat Finala Eurovision Romania. Iata cum s-a votat!

Ester Peony, o artista de origine romana, stabilita in Canada, a castigat Finala Eurovision Romania si ne va reprezenta tara la concursul international din luna mai de la Tel Aviv. Iata cu ce piesa a castigat si cum s-a votat! .

Cine este blonda dezinvolta care a prezentat Finala Eurovision Romania

Aseara, in Finala Eurovision Romania, din culise si din gradena concurentilor a transmis o prezentatoare blonda si dezinvolta. Iata despre cine a fost vorba! .

FINALA EUROVISION ROMANIA 2019. Acestea sunt cele 12 piese care se lupta pentru reprezentarea tarii in Tel Aviv

Finala Eurovision Romania 2019 are loc in duminicp seara, de la ora 20:30, si va fi transmisa in direct de TVR. Ceea ce inseamna ca, peste cateva ore, vom afla care este piesa care va reprezenta Romania in.

Cine sunt marii favoriti in finala Eurovision Romania 2019 VIDEO

In finala Selectiei Nationale Eurovision 2019 din aceasta seara vor evolua 12 concurenti, iar un juriu international si telespectatorii vor decide cine va fi reprezentantul Romaniei la Tel Aviv. Fanii au stabilit insa si cine sunt marii favoriti pentru a castiga finala Eurovision Romania.

Mirela Vaida, nemultumiri si laude dupa finala Eurovision Romania 2019. Ce reprosuri aduce

Cantareata si prezentatoarea TV Mirela Vaida s-a aratat nemultumita de anumite aspecte in ceea ce priveste organizarea finalei Eurovision Romania 2019 si a explicat ce problema a sesizat in timpul concursului.

Niciun an fara scandal. Reactii si acuzatii dure dupa finala Eurovision Romania: E ca in politica, votul nostru nu valoreaza nimic

Intr-o victorie surprinzatoare, nefiind printre favorite, Ester Peony va reprezenta Romania la Eurovision 2019 dupa ce juriul international din finala Selectiei Nationale i-a acordat cel mai mare punctaj, dand peste cap planurile fanilor. Drept urmare, TVR, organizatorul competitiei, este aspru criticata.

Totul despre finala Eurovision Romania: cum va fi ales castigatorul, cum va puteti vota favoritul si lista pieselor VIDEO

Reprezentantul Romaniei la Eurovision 2019 va fi desemnat in aceasta seara prin votul unui juriu international, dar si al telespectatorilor. in finala Selectiei Nationale, 12 concurenti lupta pentru a ajunge pe scena de la Tel Aviv.

Clasamentul final si toate interpretarile din finala Eurovision Romania 2019 VIDEO

Ester Peony a fost aleasa de juriul international sa reprezinte Romania la Eurovision 2019, dand peste cap asteptarile fanilor concursului.

Traistariu e fericit si dur dupa finala Eurovision Romania: Juriul international a facut dreptate. Suntem un popor de oi!

Veteranul concursului Mihai Traistariu a comentat rezultatul finalei Selectiei Nationale, in care la Ester Peony a fost desemnata castigatoare. Cantaretul, care a decis sa se retraga din semifinala Eurovision Romania acuzand nereguli in organizare, s-a aratat satisfacut de deznodamant, fiind de parere ca juriul international a facut dreptate.

De ce ar fi fost sabotata Laura Bretan de doi jurati straini la Eurovision Romania, aceiasi care recent au ridicat-o in slavi

Finala Eurovision Romania a starnit dezbateri aprinse dupa ce Easter Peony a fost desemnata castigatoare in urma votului acordat de juriul international, dand astfel peste cap asteptarile fanilor, care au sustinut-o masiv pe Laura Bretan. Acum a iesit insa la iveala si motivul pentru care mezina competitiei ar fi pierdut, existand indicii ca ar fi fost sabotata de doi dintre specialistii straini, aceiasi care in urma cu doar o luna o laudau.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )