Libnet.ro
UNICEF

20:15

Forbes: Digi24, cea mai mica audienta dintre televiziunile de stiri. Profilul telespectatorilor postului RCSRDS

Adevărul Adevărul,
Forbes: Digi24, cea mai mica audienta dintre televiziunile de stiri. Profilul telespectatorilor postului RCSRDS

Digi24 are cea mai mica audienta in prime-time pe nisa televiziunilor de stiri, insa atrage cel mai mare numar de telespectatori tineri, potrivit unei analize publicate de Forbes. continuă pe Adevărul

Stefan Banica jr, mesaj neasteptat la concertul de Ziua Femeii: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani

Reactiile critice la adresa actualei guvernari se inmultesc pe scenele din Romania. La spectacolul sustinut pe 7 martie de Stefan Banica jr. , in Bucuresti, dedicat Zilei Femeii, artistul a spus, inainte de una dintre piesele sale: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani. Gestul sau a fost aplaudat indelung de catre cei aflati in sala. Summary.

Vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii. Cand incep ploile

Vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii, mai accentuat in regiunile sudice si sud-estice. Cerul va fi variabil, ziua, cu innorari si precipitatii mai ales sub forma de ploaie si lapovita, in.

Economia Turciei s-a contractat cu 3% in trimestrul patru, cea mai grava scadere din ultimii noua ani

Economia Turciei s-a contractat cu 3% in trimestrul patru, inregistrand cea mai slaba performanta din ultimii noua ani, acesta fiind cel mai clar indiciu ca criza valutara din 2018 impinge tara in recesiune, transmite Reuters.

Halep a castigat titlul pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii februarie

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a iesit invingatoare in ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii februarie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Halep a candidat cu o.

VIDEO Romanca de geniu ajunsa cea mai tanara studenta de la Conservatorul din Viena: N-au vrut sa creada ca am 13 ani

Timisoreanca Iulia Moldovan are doar 15 ani si e deja o adevarata stea la harpa. Studiaza acest instrument la Viena de cand a intrat la Conservator, in 2017, cand avea varsta de doar 13 ani. La doi ani de atunci, Iulia continua sa fie cea mai tanara studenta a institutiei austriece de invatamant superior.

Guinness World Records a anuntat cine este cea mai varstnica persoana din lume

O japoneza in varsta de 116 ani, care iubeste matematica si considera ca cel mai bun moment din viata ei este acum, a fost confirmata drept cea mai varstnica persoana din lume, a anuntat, sambata, Guinness World Records, potrivit AFP.

Ellie White vacanta in Dubai, in cea mai mare gradina cu flori din lume

Ellie White si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod unic, in cea mai mare gradina cu flori din lume. Aflata intr-o mini-vacanta la Dubai, artista a vizitat Miracle Garden, locul unde se afla peste 150 de milioane de flori, din toata lumea.

VIDEO Surpriza de proportii la Indian Wells! Una dintre marile favorite, eliminata de cea mai batrana jucatoare din circuitul feminin de tenis

Turul al doilea al turneului de la Indian Wells a fost marcat de o surpriza de proportii, una dintre favorite fiind trimisa acasa.

incepe postul Pastelui, cea mai grea perioada pentru credinciosi. Ce restrictii trebuie respectate timp de 47 de zile

Conform calendarului bisericesc, Postul Mare incepe pe 11 martie si se termina pe 27 aprilie. Postul Pastelui are loc inaintea invierii Mantuitorului Iisus Hristos si este cel mai lung si mai aspru dintre toate cele patru posturi importante. Oamenii mai numesc acest post si Postul Mare.

Cum sa alegi cea mai buna gradinita pentru copil. Sa tinem cont ca cei mici experimenteaza foarte mult senzorial

Cum arata o gradinita buna, cea care ii fascineaza pe cei mici astfel incat nu vei avea probleme de genul Nu mai vreau la gradi!. La ce sa fii atent, dar si ce poti sa faci acasa pentru cel mic, urmand sfatul educatorilor cu experienta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )