Libnet.ro
UNICEF

17:15

Adrian Sarbu lanseaza trei televiziuni: cati bani investeste si care va fi profilul posturilor

Adevărul Adevărul,
Adrian Sarbu lanseaza trei televiziuni: cati bani investeste si care va fi profilul posturilor

Omul de afaceri Adrian Sarbu a primit din partea Consiliului National al Audiovizualului CNA) inca trei licente pentru alte trei posturi de televiziune unul de stiri, unul de business si unul de divertisment. continuă pe Adevărul

Adrian Sarbu a primit licente pentru trei noi televiziuni tematice, cu vot la limita in CNA

Adrian Sarbu a primit de la CNA licente pentru trei noi posturi TV tematice - Aleph Business business), Aleph News stiri) si Aleph Comedy divertisment), potrivit Paginademedia. ro. Forul audiovizual i-a acordat licentele cu numarul minim de voturi - sase.

Au trecut 10 ani de la moartea lui Michael Jackson. Cati bani a incasat familia in tot acest timp din drepturile de autor

Michael Jackson a murit in urma cu 10 ani, iar familia ia bani frumusei de pe urma celor ramase in amintirea fanilor. Piesele ii pastreaza vie energia starului. De ce sume se bucura acestia din drepturile de autor? Cati bani incaseaza familia lui Michael Jackson din drepturile de autor? Cu toate ca renumitul star ne-a .

Se vor ridica din nou masinile in Bucuresti. Cati bani va trebui sa dai ca sa iti recuperezi masina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) va dezbate, in sedinta din data de 26 iunie, o hotarare care prevede ridicarea masinilor care nu sunt parcate regulamentar pe partea carosabila a principalelor bulevarde din Capitala. Soferii care nu vor respecta hotrarea consilierilor vor trebui sa scoata bani din buzunar pentru a-si recupera autoturismele, daca acestea sunt .

Ce salariu are un angajat Ikea. Cati bani ia lunar, cu tot cu bonusuri si alte avantaje

Ikea Pallady se deschide astazi, 24 iunie. Cat castiga un angajat la Ikea, cu avantajele si bonusurile aferente? Cat castiga un angajat la Ikea? Ikea deschide astazi un al doilea magazin din Bucuresti, pe Bulevardul Theodor Pallady n4. Cu ocazia aceasta, seful magazinului a acordat un interviu, pentru Libertatea, despre salariul unui angajat si faclitatile .

Cati bani primeste FRF din partea UEFA, dupa frumosul parcurs de la Euro U21 al nationalei mici

Nationala mica a Romaniei a avut pana acum un parcurs frumos la Euro U21, iar jucatorii si FRF aspira la marea victorie din finala. Totusi, banii pe care-i va primi Federatia Romana de Fotbal de la UEFA nu sunt chiar atat de multi cum te-ai astepta. Se dau banii dupa nivel, iar Euro U21 nu .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )